Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Webeco: high quality concrete products
Johnny Welkenhuysen: “De waardering voor onze inspanning zien wij terug in de jaarlijkse groei van het aantal projecten”.

Webeco: high quality concrete products

Webeco werd in 2007 opgericht door Philip en Johnny Welkenhuysen en groeide al snel uit tot een totaalleverancier van prefabbetonproducten met een sterke drive naar innovatie. “Onze kennis, ervaring en gedreven medewerkers zorgen ervoor dat wij onze klanten de beste en meest economische oplossing kunnen aanbieden”, volgens zaakvoerder Johnny Welkenhuysen.

Het Limburgse bedrijf geniet al jaren van een goede reputatie als producent van prefabbetonelementen voor de aanleg van de infrastructuurwerken voor verschillende nutsvoorzieningen. Webeco focust zich dan ook op drie business units: water, electric en structural. Johnny Welkenhuysen: “De waardering voor onze inspanning zien wij terug in de jaarlijkse groei van het aantal projecten. Onze studiedienst en ontwerpafdeling staan garant voor korte communicatielijnen en flexibiliteit bij uitvoeringsprojecten. De logistiek is in eigen beheer.”

Concrete Water Products

Deze business unit behelst een volledig aanbod aan gestandaardiseerde betonproducten voor riolerings- en afwateringswerken en een uitgebreid gamma aan maatwerkconstructies. “Met als resultaat dat wij complete DWA en RWA systemen kunnen aanbieden”, aldus
Johnny Welkenhuysen. 

Webeco geniet al jaren van een goede reputatie als producent van prefabbetonelementen voor de aanleg van de infrastructuurwerken voor verschillende nutsvoorzieningen.

Concrete Electric Products

Hier biedt Webeco een assortiment aan prefab standaard- en maatwerk cabines met een diversiteit aan toepassingen aan. De prefab cabines hebben geen uniforme look, ze moeten passen in hun stedelijke- of landschapsomgeving en tegelijkertijd voldoen aan de huisstijl van de opdrachtgever en geproduceerd worden volgens de geldende normen en veiligheidseisen. Bebakeningsbakken, kabelgoten, trekputten en sokkels vervolledigen het gamma.

Concrete Structural Products

In deze business unit vinden we een uiteenlopend gamma maatwerkconstructies voor diverse toepassingen. Hierbij wordt het accent gelegd op de afwerkingsgraad. Webeco profileert zich dan ook als begeleider om projecten in prefab te kunnen realiseren. Een voorbeeld van zulke projecten is Fietsen Door Het Water. 

Kwaliteit

Kwaliteit is een rode draad doorheen de bedrijfsvoering van Webeco en wordt gedragen door het management, samen met een team van vakbekwame en ervaren medewerkers. Johnny Welkenhuysen: “De kwaliteit van onze producten en diensten is onderscheidend en doorslaggevend en komt onder meer tot uitdrukking in de productcertificaten die we mogen voeren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details