Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuws

Webinar 21/10/2021 – Repair procedures & Experiences in aging concrete infrastructure

Coo-waterdam-DSC_9969

15 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

In de meeste geïndustrialiseerde landen zijn grote delen van de infrastructuur gebouwd in de jaren zestig en zeventig en hebben ze een levensduur van 50 jaar bereikt. Gedurende deze periode werden ze niet alleen blootgesteld aan verschillende belastingsniveau’s, maar ook aan milieu-invloeden die degradatie kunnen veroorzaken.

De veiligheid van infrastrcuurwerken en de aantasting van het beton waaruit ze zijn opgetrokken, baart onze samenleving zorgen, vooral voor constructies ouder dan 50 jaar.

Een VN-rapport van januari 2021, “Aging Water Storage Infrastructure: An Emerging Global Risk“, benadrukt dit probleem, evenals de incidenten zoals de ineenstorting van de Polcevera-brug in Genua, Italië, in 2018, en de recente ineenstorting van het appartementsgebouw Champlain Towers South in Miami, Florida, in de VS op 24 juni 2021.

Daarom nodigen wij u graag uit voor een gratis online webinar over de risico’s en zorgen van verouderde infrastructuren en de producten, technologieën en ervaringen die kunnen worden gebruikt om deze te versterken, repareren, beschermen en waterdicht maken.

In deze webinar hebben we het niet alleen over de meest traditionele technieken voor betonrenovatie, maar bespreken we eveneens de modernste wapeningen met koolstofvezelversterkte polymeren en corrosieremmers om constructies een tweede leven te geven en om de veiligheid, de goede werking en de duurzaamheid te waarborgen.

We tonen u in een live-demo het gebruik van onze Online planningstool, waarmee u in slechts 3 stappen de oplossing vindt voor uw specifiek bouwproject en hiervan een op maat gemaakt downloadbaar specificatierapport inclusief BIM-objecten, certificaten en alle productgerelateerde documentie.

Deze webinar wordt in het Engels gegeven.

Waarom u registreren voor deze webinar?

  • U bent geïnteresseerd in corrosiebescherming van infrastructuur blootgesteld aan ddoor chloride veroorzaakte corrosie.
  • U graag voorbeelden ziet van werken uitgevoerd aan verschillende soorten infrastructuur
  • U bezorgd bent over de duurzaamheid van betonconstructies.
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details