Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Webinar “Innovatieve producten en technieken voor een duurzaam betonherstel”

Webinar “Innovatieve producten en technieken voor een duurzaam betonherstel”

Donderdag 7 mei van 13.30 uur tot 15.00 uur.

In het kader van het VISIV-project (gesteund door Vlaio) “Nieuwe technologieën, producten en inzichten voor een duurzame herstelling van betonstructuren”, nodigen VCB, WTCB, FEREB en NAV u uit om gratis deel te nemen aan een praktijkgericht webinar:

“Innovatieve technieken en producten voor een duurzaam betonherstel”.

Vele gebouwen vertonen betonschade. Toch moet dit niet noodzakelijk leiden tot afbraak. Door gebruik te maken van de juiste technieken en producten kan een duurzame herstelling uitgevoerd worden. Enkele ervaringsdeskundigen delen tijdens dit webinar hun expertise aan de hand van praktijkvoorbeelden. Via onderstaande link kan u op 7 mei van 13.30 uur tot 15.00 uur deelnemen aan dit webinar en uw vragen rechtstreeks stellen aan onze experts.

  • 30 uur: Inleiding – Basisprincipes voor een duurzaam betonherstel (Bram Dooms – WTCB))
  • 45 uur: Het verschil tussen patch repair/alleenstaand product als duurzaam reparatiesysteem (corrosiebeschermingsproducten, reparatiemortels, beschermingscoatings in functie van milieuklasse) volgens de norm NBN EN 1504. Belangrijkste toepassingsgebieden, eigenschappen en aandachtspunten van de verschillende types producten (Steven Van den Wyngaert – BASF Master Builders)
  • 00 uur: Duurzaam betonherstel: hoe vullen wij dit begrip praktisch in met “tips en tricks” voor voorschrijvers, gebruikers en aannemers (Michaël Martens – Renotec)
  • 15 uur: Levensduurverlenging van betonreparaties bij chloride verontreinigde betonconstructies door middel van opofferanodes: Onderzoek, probleemstelling, reparatietechnieken en praktijkvoorbeelden (Bert Kriekemans – Fortius)
  • 30 uur: Q&A
  • 00 uur: Einde

 

Gelieve u aan te melden via deze link: https://forms.gle/ftRHUzBUdPwj3jjF8. U ontvangt dan een gratis uitnodiging voor deelname in uw mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details