Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Wereldmarktleider in gespecialiseerde funderingsuitrusting
De volledig elektrisch aangedreven eBG 33 is een zeer efficiënte funderingsmachine die op de bouwplaats emissievrij en uiterst stil werkt dankzij het alternatieve aandrijfconcept.

Wereldmarktleider in gespecialiseerde funderingsuitrusting

Al bijna 60 jaar staat de uitrusting van Bauer garant voor de hoogste prestaties en kwaliteit en constante innovatie. De BAUER Maschinen Group is wereldmarktleider in de ontwikkeling en productie van gespecialiseerde funderingsuitrusting. BAUER Maschinen GmbH, die ook de holdingmaatschappij is voor een aantal dochterondernemingen, ontwerpt en bouwt funderingsmachines met grote diameter, kabelgraafmachines, sleuvenfrezen, grijpers en vibrators, evenals de bijbehorende gereedschappen in haar fabrieken in Schrobenhausen, Aresing en Edelshausen.

Omdat er elk jaar hogere eisen worden gesteld op de bouwplaats, met nadruk op steeds lagere emissies, heeft BAUER Maschinen de elektrische eBG 33 ontwikkeld. Deze funderingsmachine heeft een aandrijfvermogen van meer dan 400 kW. De eBG 33 wordt momenteel met succes ingezet in een van de meest prestigieuze infrastructuurprojecten in Europa: de nieuwe hogesnelheidslijn HS2 in Groot-Brittannië.

Al bijna 60 jaar staat de uitrusting van Bauer garant voor de hoogste prestaties en kwaliteit en constante innovatie.

De volledig elektrisch aangedreven eBG 33 is een zeer efficiënte funderingsmachine die op de bouwplaats emissievrij en uiterst stil werkt dankzij het alternatieve aandrijfconcept. Niet alleen de voormalige dieselaandrijving, maar ook alle hoofdverbruikers werken uitsluitend op elektriciteit. Deze revolutionaire technologie biedt vele voordelen bovenop de eigenschappen waarvoor de funderingsmachines van Bauer nu al bekend staan en gewaardeerd worden. Vooral in stedelijke gebieden zijn er vaak strenge voorschriften op het gebied van uitlaatgaswaarden, geluidsoverlast en trillingsvrij werken, waar de bedrijven die de werkzaamheden uitvoeren zich aan moeten houden.

De dochterondernemingen van de BAUER Maschinen Group produceren ultramoderne meng- en scheidingsapparatuur, evenals roterende aandrijfsystemen en apparatuur voor het boren van boorgaten en putten met een kleine diameter. De BAUER Maschinen Group heeft ook productiefaciliteiten in de VS, China, Maleisië, Italië, Singapore en Turkije, evenals een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details