Agiva

Agiva International

Sinds 1973 is Agiva actief in het ontwerpen, bouwen en vermarkten van boorstellingen. Voor water-, milieutechnische of geothermische boringen leveren wij u de machine die perfect aansluit bij uw project en op uw maat werd gemaakt. Agiva staat bekend voor haar innovatieve en technische kijk op de zaak, maar staat tevens garant voor een uitmuntende dienst na verkoop. Zo helpen wij u om uw dagelijkse operaties optimaal te laten renderen.

Grondboormachines
De productie van grondboormachines zit ons in het bloed. Wij zijn ruim 25 jaar invoerder van het Italiaanse merk Fraste in de Benelux. Met deze jarenlange ervaring ontwikkelen wij voor ieder project de perfecte grondboormachine. Wij weten als de beste dat een grondboormachine geen standaardproduct is, maar het resultaat van maatwerk. Dankzij onze uitgebreide geologische kennis, kan de boormachine en -techniek perfect worden afgesteld op de regio waar uw project zich bevindt en de bijhorende geologische formaties.

Wij zijn voornamelijk – maar niet uitsluitend – actief in sectoren zoals bronbemaling, waterwinning, geothermie, geotechniek en funderingen.
Ook op het vlak van afgroutenblijven we steeds betere oplossingen zoeken om het grouten zo aangenaam en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo ontwikkelde Agiva recentelijk een groutingcentrale met grote buffertank waardoor een boorgat in één keer kan worden behandeld.

Toebehoren
Daarnaast levert Agiva uiteraard ook alle toebehoren, zoals onder meer boorstangen, -beitels en -hamers. Wij leveren niet enkel een breed assortiment van de courante types, maar helpen u ook aan minder voor de hand liggend materiaal. In ons atelier kunnen toebehoren worden aangepast of zelfs volledig zelf gefabriceerd worden. Ook booradditieven, mineralen en andere accessoires kunt u bij ons verkrijgen.  

Onderhoud en herstellingen
Een goed onderhouden machine geeft ten allen tijde de beste prestaties. Ons team heeft een uiterst grondige kennis en jarenlange ervaring. We hebben steeds de meest courante wisselstukken op voorraad, zodat u deze snel ter beschikking hebt voor een herstelling in de werkplaats of op de werf. In België verbindt Agiva zich ertoe om de meest courante wisselstukken bovendien nog dezelfde dag te leveren.

Agiva International

Bezoekadres:
Krommewege 24B
9990 Maldegem
Leica GEosystemsRDS electronics