Remacom

Remacom NV

Remacom NV is de specialist voor de aanleg en het onderhoud van allerhande sporen, spoorbeddingen, rioleringen en aanleg van perronboorden in de meest ruime zin van het woord . Tevens is het bedrijf de referentie in de verhuur van spoorbouwmachines en spoorkranen met gespecialiseerd toebehoren inclusief bedienaar. Dit zowel voor de openbare als private markt.

Remacom NV is ontstaan in 1993 met roots die teruggaan tot de aanleg van het TGV-netwerk in Frankrijk. In België werd het succesverhaal verder uitgebouwd , onder meer met de GEN lijnen rond Brussel, de aanleg van de sporen in de Liefkenshoektunnel  en de aanleg van talloze wissels, sporen en perrons over het ganse grondgebied van België. Voor al deze werken tot een goed eind te brengen beschikt de firma dan ook over een uitgebreid en zeer gespecialiseerd materieel park.

Sinds 2012 behoort Remacom tot de multidisciplinaire groep CFE die actief is in de sector van bouw, vastgoed, marine engineering, spoor & wegeninfra en multitechnieken.

Remacom NV

Bezoekadres:
Hoogstraat 2
9080 Beervelde (Lochristi)
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Hoogstraat 2, 9080 Beervelde (Lochristi)
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
basfdoka