stallaert

Stallaert

Afbraakwerken
De filosofie van Viabuild is eenvoudig en doeltreffend: onze klanten zo uitgebreid en goed mogelijk van dienst zijn voor hun afbraakwerken. Alle afdelingen in ons bedrijf werken nauw samen zodat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Hierdoor kiest u voor: tijdswinst, zekerheid en kwaliteit. Door steeds te blijven investeren in mensen, techniek en middelen blijven we toonaangevend, slagvaardig en succesvol in onze dienstverlening.
Sedert 2010 maakt Stallaert deel uit van de Viabuild groep.

Afbraak en sloopwerk: ervaren vaklui
Afbreken is omgekeerd bouwen. Daarom gaan we bij afbraak even precies te werk als bij opbouw. Onze specialisten hebben de ervaring, kennis en de middelen om uw afbraakproject of sloopwerk tot een goed einde te brengen.

Bij al uw afbraakwerken kan u rekenen op vaklui, ruime ervaring, goed materieel en kwaliteit. Nieuwe uitdagingen gaan we niet uit de weg. Daarom brengt Viabuild al meer dan 50 jaar allerlei werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers tot een goed einde.

“Afbreken is omgekeerd bouwen”

Vandaag is sloopwerk specialisatiewerk waarvoor we geavanceerd materiaal gebruiken.

Wij zijn gespecialiseerd in afbraak en renovatie van:

  • residentiële gebouwen
  • kunstwerken
  • fabrieksgebouwen
    petrochemische installaties
  • staal- en betonconstructies
  • ontmantelen van gebouwen met oog op renovatie
  • openbare werken

Voor we aan een project beginnen, kijken we ook naar toekomstig hergebruik van materialen en zoeken daarvoor een professionele oplossing en bestemming.

Grondwerken – uitgraven van bouwputten
Bij Viabuild zijn uw grondwerken in goede handen. Al meer dan 50 jaar staan wij garant voor het uitgraven van bouwputten. Grondwerken voeren we uit in openlucht of ondergronds, ongeacht de bodemgesteldheid of het klimaat. Hiervoor heeft Viabuild niet alleen de meest gedreven vaklui, maar ook een modern en efficiënt machinepark.

Van zwaar materieel naar lasergestuurde machines
Voor uw project verzetten we bergen. Soms letterlijk. Hiervoor zetten we niet alleen zwaar materieel in zoals wielladers, mobiele kranen, rupskranen en een uitgebreide vloot vrachtwagens, maar voor het precisiewerk hebben we ook lasergestuurde machines en geavanceerde meettechnieken.

Aan- en afvoer van grond
De af- en aanvoer van grond, zand en andere bodemmaterialen is gebonden aan de milieu­wetgeving. Het spreekt voor zich dat wij uitstekend op de hoogte zijn van de regelgeving, want het af- en aanvoeren van gronden en bouwstoffen is deel van onze expertise.

Zo leggen wij een stevige basis onder uw project met een uitgebreide dienstverlening van a tot z.

Stallaert

Mechelen Campus
Bezoekadres:
Schaliënhoevedreef 20 - Gebouw F
2800 Mechelen
stc-logo2logo-vba