Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Bosch Beton

Bosch Beton is in vijftig jaar uitgegroeid tot de professionele marktleider op het gebied van advies, productie en verkoop van keerwanden in West-Europa. Jarenlange ervaring, intensief onderzoek, continue productverbetering, snelle levering uit voorraad en productgaranties hebben tot dit marktleiderschap geleid. Door deze kwaliteiten garanderen wij u dat u het beste product geleverd krijgt.

Keerwanden in alle soorten en maten

De juiste toepassing van keerwanden in uw grond-, weg- en waterbouwproject is van groot belang. Daarom zijn de keerwanden van Bosch Beton er in alle soorten en maten. Deskundige plaatsing en minimaal 10 jaar productiegarantie waarborgen onze kwaliteit.

Compleet ontzorgd: van plan t/m plaatsing

Wij hebben alle benodigde specialismes onder één dak: van constructeur en 3D-tekenaar tot plaatsingsassistenten. Hierdoor kunnen wij u in elke fase van het project volledig ontzorgen.

Daarnaast bieden wij onze partners een handige online RAW-bestekgenerator. Met deze bestekgenerator stelt u de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk eenvoudig samen.

Duurzaam geproduceerd

Onze productie vindt plaats in Nederland, in onze nieuwe fabriek langs de A1 waarbij ons gehele productieproces CO₂ neutraal geschied. Naast kwaliteit bent u dus ook verzekerd van een duurzame aankoop. Dit wordt mede onderschreven door het CSC-certificaat, wat Bosch Beton sinds april 2017 als eerste keerwandproducent ter wereld behaald heeft. CSC staat voor: Concrete Sustainability Council. Dit certificaat betekent in de kern een verantwoord inkoopbeleid en een duurzame verwerking van de grondstoffen, getoetst aan actuele en strenge eisen.

Partner voor de klant

Onze afkomst geeft ons het juiste gevoel bij de markt. We weten wat er speelt en dat geeft ons de mogelijkheid om te blijven optimaliseren en innoveren. Bosch Beton is een partner van de klant, een begrip in de markt, een garantie voor de hoogste kwaliteit en dat alles wordt gecombineerd met duurzaamheid. Als marktleider mag u dat van ons verwachten.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over wat Bosch Beton voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

algemene informatie

Services Betonproducten Adres Grote Bosweg 1
3771 LJ Barneveld
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)342 441050 E-mailadres [email protected] Website boschbeton.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details