Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Brigade Electronics

Brigade Electronics is gespecialiseerd in voertuig veiligheid. Het hoofdkantoor van Brigade Group is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft dochterondernemingen in Nederland, de VS, Duitsland, Italië en Frankrijk, alsmede partnerschap met meer dan 50 gespecialiseerde distributeurs over de hele wereld.

Wij leveren wereldwijd en onze producten staan bekend om hun uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding, waarbij wij zeer veel waarde hechten aan een uitstekende service aan onze klanten. Wij leveren zowel traditionele camera- en monitorsystemen, als geavanceerde 360 graden systemen, zowel ultrasone detectiesystemen als zware radardetectie, zowel de tonale ‘’tuut tuut’’ alarmen als de geluidsarme witte ruis alarmen, alsmede opname-apparatuur voor opname van gebeurtenissen in en rondom het voertuig/machine.

Een van de meest nieuwe producten is de Backeye® 360. Dit camera-/monitorsysteem geeft de bestuurder een 360 graden zicht rondom het voertuig/de machine, in 1 beeld van bovenaf bezien. Met dit systeem zijn bijna alle andere systemen overbodig, aangezien men met de Backeye 360 alle dode hoeken elimineert en de bestuurder te allen tijde ziet wat zich voor, naast of achter het voertuig bevindt.

Vaak wordt de Backeye 360 gecombineerd met de MDR (Mobiele Digitale Recorder). Deze recorder vomt een onweerlegbaar bewijs in het geval van schade of ongelukken. Men kan de beelden opnemen en terugzien tot meer dan 700 uur.

Veel toegepast in de wegenbouw is onze BBS-Tek®, het witte ruis achteruitrij-alarm, wat direct lokaliseerbaar is en alleen te horen is in de gevarenzone. Dit betekent dat de omgeving geen last heeft van het irritante ‘’tuut tuut’’ geluid van achteruitrijdende voertuigen.

Verder levert Brigade ultrasone detectie en radardetectie voor zwaardere toepassingen, waarbij de bestuurder wordt geattendeerd op voorwerpen/personen in de detectiezone.

Kortom, voor veiligheid aan en rondom uw voertuig bent u bij Brigade aan het juiste adres!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Veiligheidssystemen Adres Ambachtstraat 8
7587 BW De Lutte
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)541 531801 E-mailadres [email protected] Website brigade-electronics.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details