Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Copro

Certificatie is gebaseerd op een continue industriële zelfcontrole door de producent van het gecertificeerde product.  Deze zelfcontrole is van toepassing vanaf de grondstoffen over het volledige productieproces tot het eindproduct.

Certificaathouders worden periodiek onderworpen aan een evaluatie door de certificatie-instelling.  Dit gaat tevens gepaard met monsternemingen voor beproeving in erkende laboratoria.  De resultaten van deze controleproeven dienen de resultaten van de zelfcontrole van de certificaathouder te bevestigen.

Producenten dienen zich voor wat betreft hun gecertificeerde producten steeds te houden aan een aantal leveringsvoorschriften: identificatie van het product op de leveringsbon en in voorkomend geval van het product zelf.  Voor informatie over de identificatie en de herkenbaarheid van eventuele certificatie van een bepaald product kan, via het zoekgedeelte, de website van COPRO geraadpleegd worden of kan men zich wenden tot COPRO.

Certificatie leidt altijd tot een document dat de gecertificeerde producten beschrijft.  De producent dient een kopie van dit document op eenvoudige vraag te overhandigen samen met de leveringsbon.

COPRO is een certificatie-organisme van de keurmerken COPRO, BENOR of ATG voor een hele reeks producten. Details hieromtrent kunnen opgevraagd worden door de website van COPRO te raadplegen.

algemene informatie

Services BouwproductenCertificering Adres Kranenberg 190
1731 Asse
België
Telefoonnummer +32 (0)2 4680095 E-mailadres bernard.cornet@copro.eu Website copro.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details