Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

DS Plastics Watertight Solutions

Waterdichte oplossingen, goed voor mens en milieu

Water is een kostbaar goed, essentieel voor al het leven op aarde. We vinden het zo vanzelfsprekend dat we het onuitputtelijk achten. Vergis je niet: als de natuurlijke balans uit evenwicht raakt, dreigt er zowel schaarste als overlast. Daarom zet DS Water Treatment zich in om water op duurzame wijze te beheersen, behandelen en af te voeren.

Bevolkingstoename, stijgend waterverbruik, extreme weersomstandigheden … zijn een wake-upcall: we moeten dringend ons waterbeleid herzien. Slimmer en milieuvriendelijker omspringen met water om het te vrijwaren voor morgen. DS Water Treatment biedt hiervoor een resem oplossingen die hun steentje bijdragen tot een beter milieu en een beter leven.

Waterbeheersing – koester het blauwe goud

De sleutel tot waterbeheersing: hemelwater gecontroleerd vasthouden, bufferen en afvoeren. Tanks vangen regenwater op voor nuttig hergebruik, terwijl infiltratievoorzieningen riolen ‘ontlasten’. Broodnodig voor een betere infiltratie in de grond, zeker in verstedelijkte regio’s.

Waterbehandeling – zo houden we het netjes

Ook afvalwater verdient een passende aanpak om het milieu te sparen en jouw toekomst veilig te stellen. Reken op ons voor systemen zoals septische en pompputten, zuiveringsstations en vet-, olie- en bezineafscheiders.

Rioleringconstructies – een lang leven beschoren

Materialen met een lange levensduur zijn dé voorwaarde voor duurzame structuren. Met onze lasconstructies, inspectieputten en ophoogstukken in polyethyleen zit u gebeiteld: ze weerstaan moeiteloos de tand des tijds.

Aansluitingen – wel zo nuttig

Kan je je een leven voorstellen zonder elektriciteit, water, aardgas, kabel-tv, telefoon …? Wel, wij zorgen er mee voor dat u er altijd over kan beschikken, dankzij betrouwbare aansluitingen en doorvoerelementen.

Mazouttanks – en u zit er altijd warmpjes in

Van je mazouttank verwacht je dat ze lang meegaat en uiterst veilig is. Dat is precies wat wij jou verzekeren: kunststoftanks met ijzersterke prestaties. Zowel voor binnen als buiten, onder- of bovengrondse brandstofopslag.

Constructie- en opslagtools – veilig onderweg

Wegafbakening, rijplaten, strooizoutbakken … ze zijn onmisbaar in het verkeer. Hoe de onze zich onderscheiden? Ze zijn licht, flexibel, onbreekbaar, gebruiksvriendelijk en nog ecologisch verantwoord ook.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Watermanagement Adres Mosten 18
9160 Lokeren
België
Telefoonnummer +32 (0) 9 280 78 80 E-mailadres [email protected] Website www.dsplastics.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details