Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

elobau Benelux

elobau – flexible, sustainable and responsible

Op onze pakbonnen staan componenten, systemen en oplossingen voor offroad voertuigen, machineveiligheid en niveaumeting. Alles gebaseerd op contactloze sensortechnologie. Alles op maat gemaakt. Alles van hoge kwaliteit. Wat niet op onze pakbonnen staat: toekomstige veiligheid. Onze expertise is inbegrepen bij de aankoop van elk product. Alles wat ons bedrijf doet, is erop gericht een betrouwbare partner voor de lange termijn te zijn – voor onze klanten, medewerkers en voor onze ecologische en sociale omgeving. Van de manier waarop wij onze producten ontwikkelen en produceren tot onze kijk op de holistische verantwoordelijkheid van een onderneming.

Onze vier productgroepen bieden naast de klantspecifieke oplossingen ook een omvangrijk pakket aan standaard producten, te weten: Operator Controls, Sensors, Niveaumeting en Machineveiligheid

Naar productoverzicht

Innovatie voor gebruikers op basis van bewezen en solide technologie.

elobau ontwikkelt sinds 1996 operator controls voor offroad-voertuigen met contactloze sensortechnologie en een lange levensduur. Innovatie voor de gebruiker is onze drijfveer: wij praten rechtstreeks met de exploitanten van bouw- en landbouwmachines en industriële trucks, zodat wij kunnen bepalen wat er van de bestuurder wordt gevraagd. Op basis van reële marktbehoeften en met het oog op toekomstige ontwikkelingen, gaan wij verder dan het voortdurend optimaliseren van onze producten. Wij streven er ook naar om nieuwe industrieconcepten te ontwikkelen die wij graag op (virtuele-) beurzen presenteren. Met deze passie voor innovatie en onze jarenlang opgebouwde expertise in ergonomie, design, hard- en software, staan wij aan uw zijde als uw ontwikkelingspartner. Samen met u creëren wij besturingssystemen op maat die uw klanten zullen bekoren.

Hoge verticale integratie betekent flexibiliteit en kwaliteit. Ontwikkeling, gereedschapsfabricage, productie en testlaboratorium allemaal onder één dak.

Ontwikkeling, gereedschapsfabricage, productie-engineering en testen worden allemaal op één locatie uitgevoerd. Dit geeft ons de flexibiliteit om snel en efficiënt te reageren op uw ontwerpvereisten. Met onze eigen mechanische werkplaats voor prototypes en kleine series, en optioneel 3D-printen, kunnen we proportionele modellen leveren tijdens de ontwikkelingsfase of wijzigingen aanbrengen aan het afgewerkte prototype. Ook de overgang van ontwikkeling naar serieproductie verloopt naadloos dankzij nauwe samenwerking tussen de afdelingen. Laboratoriumtests ter plaatse tijdens de ontwikkelingsfase minimaliseren het risico dat later mogelijk dure wijzigingen nodig zijn. Onze bovengemiddelde verticale integratie van 90% garandeert u dat het eindproduct van echte “Made in Germany”-kwaliteit is. Alles, van spuitgieten, kabelproductie tot SMD-fitting, wordt in eigen huis uitgevoerd. Onze specialisten kunnen ook software-aanpassingen op een eenvoudige manier doorvoeren. Daartoe behoren ook aanpassingen van de vertraging en de reactietijden, zodat uw producten nog individueler aan de specifieke marktomstandigheden kunnen worden aangepast.

Meer weten

algemene informatie

Adres Willemsplein 2
5211AK ´s-Hertogenbosch
Nederland
Telefoonnummer +31-(0)73-7042454 E-mailadres Benelux@elobau.com Website www.elobau.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details