Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Graaver

Iedereen die weleens grond verzet weet: een goede graafmachine is het halve werk.

GRAAVER.nl is hét verhuurplatform voor mini- en midigraafmachines in de Benelux.
Via Graaver beschikt u altijd op het juiste moment over de juiste graafmachine.

Zodra u ‘m niet meer nodig heeft, maakt iemand anders er gebruik van. Zo draagt u uw steentje bij aan een duurzame deeleconomie. Samen hebben we minder machines nodig en de machines die via Graaver in gebruik zijn, worden optimaal benut.

De grond waarmee we werken is van ons allemaal.
Graaver maakt het makkelijk om daar bewuster mee om te gaan. Alle machines die via ons platform verhuurd worden, voldoen aan de strengste milieueisen en worden door de verhuurders zelf perfect onderhouden. Dit zorgt voor een zo laag mogelijk verbruik, minimale uitstoot én een langere levensduur van de graafmachines.

GRAAVER.nl een initiatief van Verhoeven.
Als derde generatie familiebedrijf kijken we verder dan de wereld vandaag. We willen positieve impact creëren op een manier waar onze klanten beter van worden. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn we één van de leidende bedrijven op het gebied van grondverzetmachines in alle soorten en maten.

We kennen het beste materieel, we kennen de beste partners. En we willen via dit verhuurplatform onze kennis met u delen, zoals tips en informatie over efficiënt gebruik, betere prestaties en minder brandstofverbruik. Daarnaast stimuleren we gebruikers om ervaringen uit te wisselen die helpen slimmer en bewuster om te gaan met de machines en de grond waarmee we werken.

Iedereen beschikt over topkwaliteit
Op GRAAVER.com vindt u alleen geselecteerde verhuurders die vooral actief zijn in hun eigen regio. Graaver gelooft in lokaal ondernemerschap en we helpen deze bedrijven graag om hun positie te versterken. Door dit fijnmazige netwerk huurt u altijd een graafmachine dicht bij huis en behoren onnodige transporten van zwaar materieel definitief tot het verleden.

Via GRAAVER.com huurt u rechtstreeks bij de verhuurder, dus u maakt uw eigen afspraken.

Wel zo makkelijk. Of u nou hovenier bent of stratenmaker… als u binnenkort de grond in gaat, bent u hier op uw plek. Op GRAAVER.com komt een wereld aan graafmachines samen en dat is beter voor de wereld om ons heen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Machines & Materieel Adres Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)495 596666 E-mailadres [email protected] Website verhoevenbv.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details