Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Herbosch-Kiere

Herbosch-Kiere beoogt waardevolle bouwprojecten binnen de maritieme- en milieusector

Al meer dan een eeuw speelt Herbosch-Kiere een belangrijke rol inzake bouwwerken in en rond havens, rivieren en maritieme omgevingen. Onze voornaamste activiteiten zijn het afbreken en bouwen van kaaimuren, bruggen, steigers en sluizen. Daarnaast zijn we specialist in het uitvoeren van strand- en oeververdedigingswerken, bergen van schepen, baggeren en zware hijswerken. Meest recent zijn onze projecten in de sector van de hernieuwbare energie zoals offshore windenergie en getijdenenergie. In de milieusector heeft Herbosch-Kiere pionierswerk geleverd op een aantal gebieden, zoals de productie van afvalgranulaten en de reiniging van onderwaterbodems. We zijn ondertussen ook ervaren in de bouw en de werking van stortplaatsen, evenals in de uitvoering van bodemsaneringen.

Projecten met een hoge technische moeilijkheidsgraad of een logistiek probleem worden door onze eigen studiedienst onder de loep genomen en voorzien van een veilige, innovatieve en economische oplossing. Ook in de praktijk streven onze verantwoordelijke teams naar een feilloze uitvoering van het project.

We blijven continu investeren in maritiem materieel om ons bestaand assortiment te versterken en met de juiste middelen specifiek werk te kunnen uitvoeren. In de Haven van Antwerpen hebben we een workshop waar onze toegewijde bedrijfstechniekers het materieel onderhouden volgens de hoogste standaarden. Deze workshop – in één van de grootste havens van Europa – geeft ons de kans om gemakkelijk projecten aan te nemen over de hele wereld.

Herbosch-Kiere is deel van de Eiffage Benelux Group, dat op haar beurt  tot Eiffage Frankrijk behoort  – één van de grootste bouwaannemers in Europa. Eiffage Frankrijk is werkgever van 70.000 mensen, heeft een jaarlijkse omzet van meer dan €14 biljoen met een internationaal netwerk van 500 dochterondernemingen. De financiële stabiliteit van deze groep is gunstig voor zowel de dochterondernemingen als hun klanten. Herbosch-Kiere kan als dochteronderneming steeds rekenen op de veelzijdige kennis, vaardigheden en uitrusting van de groep.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Bouwbedrijf Adres Haven 1558 | Sint-Jansweg 7
9130 Kallo
België
Telefoonnummer +32 3 575 02 82 E-mailadres [email protected] Website herbosch-kiere.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details