Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Husqvarna Construction

Over Husqvarna Group
Husqvarna Group is ’s werelds grootste fabrikant van gemotoriseerde producten voor buitengebruik, Europees leider in tuinsproei producten en een wereldleider in slijp- en diamantgereedschap voor de bouw- en steensector. De producten van de groep worden via wederverkopers en detailhandelaars aan consumenten en professionele gebruikers in meer dan 100 landen verkocht. In 2018 liet de groep een netto-omzet van 41 miljard SEK optekenen en stelde ze 13.000 mensen tewerk in meer dan 40 landen. Husqvarna Group is gestructureerd in drie afdelingen.

Husqvarna Construction Products
Husqvarna Construction Products, dat deel uitmaakt van Husqvarna Group, is een wereldleider in machines en diamantgereedschappen voor de bouw- en steensector. De funderingen waarop de onderneming is gebouwd, zijn gebruikersgerichte innovatie en een optimale dienstverlening en klantenondersteuning. De producten en diensten worden wereldwijd gedistribueerd in alle pertinente verkoopkanalen. De omzet in 2018 bedroeg 5,76 miljard SEK, bij optelling van het volledige jaareffect van de recente overnames, goed voor een EBIT van ongeveer 13%.

We zijn op wereldschaal actief in de volgende vier hoofdsegmenten: betonnen oppervlakken & vloeren, betonzagen & -boren, lichte sloopwerken en natuursteen. Onze machines en bijbehorende diamantgereedschappen worden vooral ingezet voor de renovatie en de bouw van commerciële gebouwen, alsook voor infrastructuurprojecten als snelwegen en bruggen. We opereren in meer dan 100 landen en stellen mensen tewerk in 40 landen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Machines & Materieel Adres Avenue des Artisans 50
7822 Ath
België
Telefoonnummer +32 (0)68 251362 E-mailadres [email protected] Website husqvarnacp.com/be-nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details