Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Infrakit

Cloud voor infra projecten
Infrakit is een software oplossing in de Cloud die alle betrokkenen in een projectteam laat werken met de meest actuele informatie. Zo is Infrakit de schakel in het digitaliseringsproces tijdens de uitvoering van een project. Met Infrakit zijn bijvoorbeeld alle tekeningen, modellen, voortgang en kwaliteitsbeoordeling van uw project Real Time toegankelijk.

Infrakit in de uitvoeringsfase

Infrakit is in de GWW-sector een belangrijk instrument om alle initiële informatie (KLIC, info over omgeving of verontreinigingen, etc.) en ontwerpen (2D/3D modellen) van ontwerp- naar uitvoeringsfase te brengen. Denk aan graafwerk: ontwerp 3D-modellen worden omgezet naar machinebesturings modellen, waarna via InfraKit het model wordt gesynchroniseerd naar de machine.

Ingewonnen meetgegevens tijdens de uitvoeringsfase komt automatisch in Infrakit beschikbaar voor verdere (revisie-) verwerking. Infrakit houdt het versiebeheer bij, waardoor alle projectmedewerkers beschikken over de meest actuele documenten. Dit geeft rust: het projectteam heeft controle tijdens uitvoering en bij oplevering.

Infrakit Field werkt op een Android of Apple apparaat (Bring your own device). In één digitale kaartweergave is onderstaande visueel te maken:

  • bestaande en nieuwe situatietekeningen;
  • KLIC tekeningen;
  • info over bestaande situatie en omgeving;
  • 2D/3D ontwerpen;
  • 3D machinebesturingsmodellen;
  • situatie- en detailmetingen;
  • geo-gerefeerde foto’s (ook 360 graden en orthofoto’s);
  • as built gegevens en revisies voor kwaliteitscontroles

In alle fasen van een infra project is de data geactualiseerd en op een centrale plek beschikbaar. Door Infrakit over de gehele linie in te zetten, zijn besparingen van 10% en 20% op het projectbudget gerealiseerd.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Telefoonnummer +358 40 5625 444 E-mailadres info@infrakit.com Website www.infrakit.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details