Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

KT-Rent

KT-Rent

KT-Rent is een full-service leverancier voor korte en langdurige verhuurprojecten voor mobiele breek- en zeefinstallaties en stofonderdrukking systemen. Het doel is een oplossing bieden voor de breek- en zeefbehoeften van elke klant.

KT-Rent richt zich op verhuur van enkele dagen tot het compleet ontzorgen van grote bedrijven die niet langer eigenaar van eigen installaties willen zijn, maar wel zorgeloos over de vereiste productiecapaciteit willen beschikken.

Het verhuurbedrijf, dat zich onderscheid in service, heeft al bijna 25 jaar ervaring. De voornaamste afzetmarkt is België. Maar ook in Nederland, Frankrijk, Luxemburg en een gedeelte van Duitsland is KT-Rent actief.

Voordelen van een breker of zeef te huren

Iedereen heeft zijn eigen redenen om een mobiele breek- of zeefinstallatie te huren. Het kan zijn dat u zelf niet over de vereiste productiecapaciteit beschikt of dat u bijkomende capaciteit nodig heeft om piekproductietijden op te vangen. Misschien wilt u nog niet investeren in een breker of zeef of heeft u deze maar sporadisch nodig in uw bedrijfsproces. Sommige bedrijven geven de voorkeur aan een complete huuroplossing in plaats van zelf eigenaar te worden. Deze huuroplossingen kunnen zelfs op maat gemaakt worden inclusief onderhoud en service, compleet ontzorgen dus, zoals het principe van een leaseauto.

Momenteel beschikt KT-Rent over een brede waaier van producten, van brekers, zeven, stapelmachines en stofonderdrukking systemen. Het bedrijf verhuurt de bijzonder rendabele en gebruiksvriendelijke machines van het merk Keestrack. De meeste machines zijn met het telematicasysteem ‘Keestrack-er’ uitgerust zodat de machines eenvoudig kunnen worden gemonitord. Op deze manier kunnen problemen snel en eenvoudig worden opgelost, kunnen alle belangrijke prestatiewaarden (bedrijfsuren, verbruik, brekerinstellingen, productiecapaciteit, enz.) worden geanalyseerd en kan de locatie van de machine makkelijk worden bepaald. Dit gebeurt op basis van realtime gegevens via het satelliet gestuurde GPS-communicatiesysteem van alle operationele machines in de huurvloot. Elke storing wordt onmiddellijk gemeld, alle gegevens worden permanent gedocumenteerd via het gebruikersportaal en dragen zo bij tot een optimalisering van de machinewerking en het operationele onderhoud.

Kernwaarden

Expertise is inbegrepen, KT-Rent geeft deskundig advies om de beste oplossing te bieden. Met bijna 25 jaar ervaring en een uitgebreide huurvloot kan KT-Rent u zeker een juiste oplossing aanbieden.

Service aangepast aan de behoefte van de klant. Aangezien KT-Rent zich op een heel breed segment richt, van occasionele gebruiker tot zeer ervaren gebruiker, wordt de service aangepast aan de wensen van de klant. Naast het verhuren van de machine kan KT-Rent ook het transport, een opleiding en het onderhoud regelen. Klant is koning!

Korte of lange termijn huren? De dagtarieven worden aangepast op de overeengekomen huurperiode. Dit kan gaan van enkele dagen tot meerdere jaren.

Voordelig. KT-Rent met haar expertise biedt u de best passende breek- of zeefoplossing tegen de laagste kosten per geproduceerde ton. Door gebruik te maken van Keestrack machines, die bekend staan als zeer effectief en efficiënt, zal de huurder uiteindelijk voordeliger uitkomen dan bij onze concurrentie. De huurprijs is slechts een gedeelte van de bedrijfskosten. De keuze van de juiste machine voor uw applicatie zal doorslaggevend zijn voor de productiviteit en capaciteit. Dit gecombineerd met een uiterst laag brandstofverbruik van de Keestrack machines zal u doen beslissen om KT-Rent te kiezen als u een volledige calculatie doet.

 

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Machines & MaterieelZeven & Breken Adres Taunusweg 4
3740 Bilzen
België
Telefoonnummer 0493226785 E-mailadres [email protected] Website kt-rent.com btw nummer BE0471.317.852

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details