Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Lasertopo BVBA

Één adres voor alle meetapparatuur
Meer dan 30 jaar ervaring maakt Lasertopo expert in meet- en testapparatuur. De professionele meettoestellen en het topografisch materiaal in hun breed gamma, gaande van vouwmeters over DISTO™, bouwlasers, GPS en robotstations, maken terreinwerk efficiënter en meetwerk preciezer. Ze zijn dan wel geautoriseerde verdeler en servicepartner van Leica Geosystems en Nedo, maar ze onderhouden, kalibreren en herstellen ook toestellen van alle andere merken.

De Lasertopo-adviseurs, gecertificeerde landmeters, geven elke aannemer, landmeter, studie- en architectenbureau merkonafhankelijk advies en vrijblijvende demo’s over de juiste meet- en testapparatuur voor hun specifiek toepassingsgebied. Die toepassingsgebieden zijn breed: wegenis, industriebouw, woningbouw en tuinaanleg, schrijnwerken, grondwerken en openbare diensten.

Grootste all-round service center van België
Hun all-round service center is het grootste van België. Ervaren technici staan 23 op 24u klaar voor elke klant, waar die zich ook bevindt. Ze bieden snel en tegen een eerlijke prijs eerste hulp bij problemen, telefonisch of ter plaatse. Hun haal- en brengdienst haalt toestellen op, repareert ze of stelt ze nauwkeurig af in de Lasertopo-werkplaats en brengt ze terug, voorzien van een kwaliteitslabel.

Ze controleren en ijken elk toestel om de precisie en snelheid te optimaliseren. Zo bent u zeker van de juiste waarden en vermijdt u fouten met grote gevolgen. Daarin weerspiegelen zich ook hun hoge kwaliteitscontroles, die er mede voor zorgen dat ze de ISO 9001:2015 norm behaald hebben.

Uniek in zijn service
Wat Lasertopo zo uniek maakt is hun service. Ze zijn servicepartner van Leica Geosystems en Nedo, maar staan ook in voor onderhoud van andere merken. Daarbij komen nog hun Lasertopo-adviseurs en technici die altijd voor hun klanten klaarstaan. Verdeler van meetapparatuur, met een service-georiënteerde aanpak, dat is Lasertopo.

algemene informatie

Services Meetapparatuur Adres Markt 4
9550 Herzele
België
Telefoonnummer +32 (0)53 627167 E-mailadres info@lasertopo.be Website lasertopo.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details