Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Master Builders Solutions Belgium nv

Master Builders Solutions is een wereldwijd handelsmerk van geavanceerde chemische oplossingen voor de bouw; nieuwbouw, renovatie en (industrieel) onderhoud. Oplossingen toegespitst op voegafdichting, waterdichting, herstellen en beschermen van beton, toeslagmaterialen voor beton en zowel decoratieve als industriële vloersystemen. Kortom, een compleet assortiment bouwchemie dat voortbouwt op ruim 100 jaar ervaring in de bouwsector. Een assortiment dat oplossingen biedt van vloer tot dak.

Wij werken samen met door ons nauwkeurig geselecteerde en opgeleide applicateurs om een goede uitvoering te garanderen en risico’s en faalkosten tot een minimum te beperken.

Wij bieden oplossingen aan voor onder meer:

Reparatie en bescherming van betonconstructies

MasterEmaco reparatiemortels, met BENOR keuring, herstellen betonconstructies tot originele sterkte, voorkomen verdere schade en verlengen de levensduur ervan. Veel van onze snel uithardende betonreparatiemortels, giet- en egalisatiemortels kunnen bij lage temperaturen, en zelfs bij vriestemperaturen, worden toegepast waardoor betonherstellingen ook ’s nachts kunnen worden uitgevoerd. MasterEmaco reparatiemortels kunnen worden ingezet voor structurele en niet-structurele betonreparaties voor gebruik in verkeerszones, verticale toepassingen en betonherstelling boven het hoofd.

Het MasterProtect-gamma omvat een reeks hoogwaardige waterafstotende producten, elastomeren, carbonatatieremmende en chemisch resistente coatings voor kathodische bescherming die de effecten van verwering, milieuvervuilende stoffen en corrosieve elementen verhinderen. Kathodische bescherming van beton wordt eveneens geboden met een speciale serie corrosie inhibitors die zijn ontwikkeld om in het beton door te dringen en corrosie direct op de wapening tegen te gaan.

Waterdichting

Het MasterSeal assortiment waterdichtingsproducten is ontwikkeld om waterlekkages en vochtindringing bij allerlei constructies zoals industrielocaties, parkeergarages, waterbeheerfacilitieten voor drinkwater en afvalwater duurzaam te verhinderen. Waterbeheer wordt alsmaar complexer, de concentraties agressieve chemicaliën in afvalwater nemen toe waardoor afvalwateropvangbekkens blootgesteld worden aan deze chemische agressie. MasterSeal biedt oplossingen om deze opvangbekkens tegen deze chemische aanvallen duurzaam te beschermen.

Constructiestabilisering

Onze MasterFlow aangietmortels zijn speciaal ontwikkeld voor hoge sterkte constructiestabilisering.  Naast gietmortels voor windturbines, geschikt voor het aangieten van windturbineinstallaties aan land en op zee,  bieden wij cementgebonden en epoxy precisiegietmortels specifiek ontworpen voor het aangieten van gaten en leidingen, chemische verankering, precisie-uitlijning van machines en overige elementen.

Industriële vloeren

MasterTop groepeert cementgebonden  vloersystemen en vloersystemen op epoxy- en polyurethaanbasis geschikt voor decoratieve of industriële bestemmingen voor uiteenlopende sectoren.

Ucrete is een uniek industrievloersysteem, dat de vloer een buitengewone weerstand biedt tegen agressieve chemiecaliën en oplosmiddelen, extreme mechanische belasting, langdurige thermische belasting van 130°C, temperatuurschokken tot 150°C.

De unieke technologie maakt  van Ucrete van Master Builders Solutions de enige èchte Ucrete en zo ook de sterkste vloer ter wereld.

Hulpstoffen voor beton

Hulpstoffen van Master Builders Solutions helpen u om een superieur beton te maken zodat het makkelijker te verwerken en te pompen is. Het gamma bestaat onder meer uit luchtbelvormers voor een stabiel luchtbelsysteem in het beton en producten voor het verlagen van de viscositeit van de betonspecie.

algemene informatie

Services Betonproducten Adres Nijverheidsweg 89
3945 Ham
België
Telefoonnummer +32 (0)11 34043 E-mailadres [email protected] Website master-builders-solutions.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details