Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Nederman

De Clean Air Company

Onze missie is mens, planeet en producten te beschermen tegen de schadelijke effecten van industriële processen. Door dit te doen dragen we bij tot een efficiënte productie, minder druk op het milieu en een veiligere werkomgeving.

Schone lucht is de hoeksteen van een duurzame productie. Stof en rook die tijdens de productieprocessen worden gegenereerd, moeten efficiënt worden afgezogen om de productkwaliteit te garanderen, maar ook de lange levensduur van de apparaten, de naleving van wetten en regels en een veilige, gezonde werkomgeving te waarborgen. Productiebedrijven willen hun winstgevendheid verhogen door hun activiteiten zo efficiënt mogelijk te maken. Ze moeten ook voldoen aan de hoge milieunormen en hun medewerkers beschermen tegen dampen en stof. Nederman kan hen op al deze punten bijstaan. Zo creëren wewaarde.

We bieden producten en oplossingen binnen de industriële luchtfiltering die voldoen aan de hoge verwachtingen van kwaliteit en winstgevendheid.  Het is onze missie mens, planeet en producten te beschermen tegen de schadelijke effecten van industriële processen. Door dit te doen dragen we bij tot een efficiënte productie, minder druk op het milieu en een veiligere werkomgeving.

Vorm de toekomst van schone lucht

Nederman vierde in 2019 zijn 75ste verjaardag. Vanaf het allereerste begin was het bedrijfsidee schone lucht. Tegenwoordig zijn milieu en duurzaamheid relevanter dan ooit en wordt er steeds meer gevraagd om actief bij te dragen aan efficiëntere productie en verminderde uitstoot in de industrie. De volgende generatie oplossingen voor schone industriële luchtstromen is in ontwikkeling. En Nederman loopt voorop in deze ontwikkeling.

Onze klanten proberen zich aan te passen aan een steeds veranderende wereld. Ze maken de productie schoner en efficiënter, productiesystemen flexibeler en werkplaatsen veiliger, en ze passen dezelfde hoge productienormen onder alle omstandigheden toe. Deze bedrijven willen samenwerken met toeleveranciers die hun waarden en inzet voor een duurzame productie delen. Nederman vormt de toekomst van schone lucht.

Bedrijfswaarden

Onze kernwaarden – klantgerichtheid, respect voor het milieu en daadkracht – verankeren alles wat we doen. Lees meer over onze Bedrijfswaarden.

De geschiedenis van Nederman

Lees meer over onze lange geschiedenis waarin we mens, planeet en producten beschermen tegen de schadelijke effecten van industriële processen onder De geschiedenis van Nederman.

Kort overzicht

  • 2100 werknemers in 25 landen
  • Sales companies en distributeurs in 50 landen
  • 13 productiefaciliteiten over 5 continenten
  • Genoteerd bij NASDAQ OMX Stockholm, MidCap (NMAN)
  • Hoofdkantoor in Helsingborg, Zweden

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Industriële luchtfiltering Adres Bergensesteenweg 181
1600 Sint-Pieters-Leeuw
België
Telefoonnummer +32 2 334 22 50 E-mailadres sales@nederman.be Website nederman.com/nl-be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details