Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Radiodetection

Radiodetection is een toonaangevende internationale ontwikkelaar en leverancier van testapparatuur die worden gebruikt voor een nauwkeurige lokalisatie en om schade aan ondergrondse infrastructuurnetwerken te voorkomen.

Elke kabelzoeker van Radiodetection is ontwikkeld voor optimale lokalisatieprestaties voor schadepreventieprofessionals werkzaam in alle industrieën en nutsvoorzieningen.

Het precisiezoekerassortiment van zoekers voor ondergrondse nutsvoorzieningen bestaat uit: de volledig uitgeruste, multifunctionele RD8100 kabel- en pijpleidingzoeker; de industriespecifieke RD7100 zoeker; de innovatieve RD7100M en RD8100M zoekers die de mogelijkheid om ondergrondse markeringen op te sporen combineert met het (simultaan) zoeken naar ondergrondse kabels en pijpleidingen en de RD5100-reeks van pijpleidingzoekers speciaal ontwikkeld voor de water- en gasindustrie. Om de volledige capaciteit van deze zoekers te benutten, moeten ze worden gebruikt met onze sondes en TX-1, TX-5 en TX-10 zenders. Plastic pijpleidingen, die vaak worden gebruikt voor transport van water en gas, kunnen worden opgespoord met ons assortiment aan sondes.

Met onze precisie-antennes en geavanceerde digitale verwerking kunnen gebruikers zelfs de zwakste signalen detecteren en volgen behorende bij moeilijk te lokaliseren ondergrondse leidingen.

De innovatieve C.A.T4 en Genny4 serie apparaten met detectiecapaciteiten voor kabels met kleine diameter (dubbele frequentie), tot 2 jaar gegevensopslag en integrale GPS-mogelijkheden.

Door de C.A.T4 en Genny4 serie apparaten en lokalisatie-accessoires voor plastic leidingen is de manier waarop de detectie-industrie lokaliseert drastisch veranderd. Dankzij innovatieve kenmerken als het gebruik van dubbele frequenties voor het detecteren van kabels met kleine diameter en interne dataopslag, wordt de kwaliteit van detectieactiviteiten verhoogd en is er minder kans op kabelschades.

gC.A.T4-producten beschikken over een interne Global Navigation Satellite System-ontvanger waarmee meerdere satellietsystemen ontvangen kunnen worden die positionele gegevens leveren en iedere seconde in het interne geheugen van de ontvanger worden opgeslagen. Zo kunnen nauwkeurige documenten bijgehouden en geanalyseerd worden, zodat niet alleen te zien is hoe een gebruiker werkte, maar ook waar een C.A.T-ontvanger is gebruikt.

Door gebruik te maken van de C.A.T Manager PC-software kunnen gebruikers CSV-, XLS-bestanden exporteren. Gebruikers van gC.A.T4-modellen kunnen ook KML-bestanden exporteren, die snel geïmporteerd kunnen worden in kaartdiensten als Google Earth™.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Elektronicafabrikant Adres Industriestraat 11
7041 GD 's-Heerenberg
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)314 664700 E-mailadres [email protected] Website radiodetection.com/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details