Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

RelyOn Nutec Belgium bv

RelyOn Nutec is wereldwijd markleider in veiligheids- en overlevingstrainingen, emergency response en crisismangement voor de traditionele offshore-, maritieme sector, offshore wind en hoog-risico industrie.

Naast traditionele trainingen bieden wij als bedrijf een breed scala van diensten aan binnen e-learning, managed services, software toepassingen, consultancy en simulatie gebaseerde trainingen. Ook bouw- en nutssectoren komen in het vizier.

Met ons trainingscentrum in Oostende bereiden wij professionals en hulpverleners voor op het voorkomen en bestrijden van incidenten in een realistische trainingsomgeving, met diverse scenario’s.

Samen met onze klanten zorgen wij al ruim 35 jaar voor de veiligheid van hun medewerkers en organisaties. Wij zorgen ervoor dat ieder competent en optimaal voorbereid is op noodsituaties.

Ieder moment tijdens een incident vereist specifieke aandacht. Het handelen van betrokken mensen wordt medebepaald door hun kennis en kunde (theoretisch en praktisch), ervaring, bewustzijn, persoonlijkheid en de support vanuit de organisatie. Alle elementen daarvan komen aan bod in de diverse niveaus van de trainingen die RelyOn Nutec aanbiedt, zodat organisaties en hun medewerkers optimaal voorbereid zijn om elke situatie meester te zijn.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services BeroepsorganisatiesCertificeringVeiligheidsopleidingen & consultatie Adres Esplanadestraat 1
8400 Oostende
België
Telefoonnummer +32 (0) 59 29 59 10 E-mailadres info@be.relyonnutec.com Website relyonnutec.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details