Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

STEVENS-APRIL Transport

Stevens-April Transport is een onafhankelijk transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van grondstoffen met trekker-kipopleggers voor de bouwsector. Actief in diverse deelsegmenten van de bouwsector zoals grondwerken, saneringen, wegenbouw, waterbouwkundige werken, afbraakwerken, infrastructuurwerken, etc. Alle mogelijk noodzakelijke vergunningen hiervoor zijn beschikbaar voor de ganse Benelux.

Vanuit het centraal gelegen Temse kan met een grote vloot aan trekker-kipopleggers flexibel ingespeeld worden op grote volumes binnen een korte uitvoeringsperiode (dag/nacht/weekend) om het rendement van de klant-aannemer op zijn werven hoog te houden. De moderne vloot bestaat zowel uit baantrekkers (4×2) als ruwterrein-trekkers (4×4) geschikt voor elk terrein, welke kunnen gekoppeld worden aan de vereiste kipoplegger voor elk werk (aluminium of stalen laadbak, geïsoleerd, voorzien van een dekzeil bij saneringen, slibhaken, …).

De transporten worden uitgevoerd aan vaste tarieven per ton/rit of in regie. U kan dus vrijblijvend als klant op het moment dat u zelf uw totaalofferte opmaakt voor het transportgedeelte ervan een vast transporttarief opvragen bij ons, waarmee u op het werk kan inschrijven. Zo bent u alvast ingedekt voor dat deel van uw totaalaanneming, op prijsvlak alsook naar het volume en de beschikbaarheid van de transporten.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Bouwtransport Adres Schrijnwerkerslaan 5
9140 Temse
België
Telefoonnummer +32 (0)3 7111991 E-mailadres info@stevens-april.be Website stevens-april.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details