Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Technum

Technum is de entiteit van Tractebel Engie, gespecialiseerd in “Smart & Sustainable Infrastructure”. We zijn een studie- en adviesbureau met meer dan 100 jaar expertise in energie- en infrastructuurprojecten. Onze experten en projectmanagers zijn actief in de volledige levenscyclus van deze projecten, gaande van haalbaarheidsstudies tot de ontmanteling. We stellen 4400 medewerkers tewerk in meer dan 140 landen over de hele wereld.

We begeleiden onze private en publieke klanten bij de precisering van hun strategische keuzes en masterplannen, adviseren hen bij de opmaak van beleids- en haalbaarheidsstudies, voeren detailstudies uit en verzorgen het projectmanagement. We bieden deze diensten aan in diverse domeinen: regionale en stedelijke ontwikkeling, publieke en private gebouwen, zeehaven- en waterwegprojecten en transportinfrastructuur. Actuele thema’s zoals klimaatverandering, energie-efficiëntie en intelligente infrastructuur zijn speerpunten voor ons bedrijf.

“Smart & Sustainable Infrastructure” is ons motto. We zorgen voor kwaliteitsvolle, duurzame oplossingen via een intelligente integratie van infrastructuur, gebouwen, milieu, mobiliteit en energie-efficiëntie.

We combineren op creatieve wijze al onze competenties en spelen op die manier een sleutelrol in de ontwikkeling van de steden en de leefomgeving van de toekomst. We streven naar het juiste evenwicht tussen onze natuurlijke ruimte en de gebouwde leefomgeving om er een duurzame bron van vooruitgang en ontwikkeling van te maken. Door onze sterke lokale aanwezigheid kunnen we de uitdagingen waarmee lokale overheden en private ondernemingen worden geconfronteerd, snel en met kennis van zaken ter harte nemen. Onder alle omstandigheden treden we op als verantwoordelijke en onafhankelijke raadgevers.

De kwaliteit van onze advies- en studiediensten en ons voortdurend zoeken en streven naar de hoogste toegevoegde waarde door onze klanten “one stop shop solutions” te bieden, geven ons een aanzienlijk concurrentievoordeel.

Technum heeft vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt en Oostende.

algemene informatie

Services Studiebureau Adres Arianelaan 7
1200 Brussel
België
Telefoonnummer +32 (0)2 7739111 E-mailadres [email protected] Website technum.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details