Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Topcon

Always one step ahead

Aannemers, landmeters en machinisten overal ter wereld vertrouwen op de geavanceerde meetsystemen van Topcon om hun projecten (bouw, infra, mijnbouw, bosbouw, mapping, forensisch onderzoek, …) in goede banen te leiden en op een duurzame manier rendabeler te maken.

Met zeer grote precisie graven, asfalteren, frezen, egaliseren, … was nog nooit zo eenvoudig. De geconnecteerde tools van Topcon, zoals 3D-machinesturing, GPS-meetstokken, veldboeken en meer, laten namelijk digitale workflows toe waarbij slim databeheer in de cloud centraal staat.

Omdat de hardware, software en mobiele oplossingen van Topcon bovendien intuïtief in elkaar zitten, kunnen zowel management als eindgebruiker vlot met alle data aan de slag. Dit zeker nu BIM (Building Information Modelling) almaar belangrijker wordt voor bouw- en infrastructuurwerken.

Topcon is wereldwijd actief, met wortels in Japan. Sinds de oprichting in 1932 ontwikkelde Topcon Group zich tot een favoriete speler op het gebied van precisieplaatsbepaling voor bouw en topografie. De onderneming telt vandaag meer dan 4.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van Topcon in België is gevestigd in Zellik.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Meetapparatuur Adres z3 - Doornveld 141
1731 Zelik
België
Telefoonnummer +32 (0)2 4668230 E-mailadres info.be@topcon.com Website topconpositioning.com/nl-be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details