Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Van Laecke Group

Van Laecke Group

Van Laecke Group is een familiale KMO met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage, bouw en agrarische sector. De groep is opgericht in 1990 als landbouwmechanisatiebedrijf en is ondertussen uitgegroeid tot een referentie in de Benelux recyclingindustrie. De groep overkoepelt drie bedrijven die aan de klanten in hun sector een uitgebreid en complementair aanbod van machines aanbiedt. Bedrijven uit de bouw en wegenbouw, bagger- en havenwerken, landbouw, groen- en bosbeheer, en de productie van biomassa en compost, kunnen bij Van Laecke Group terecht voor geavanceerde machines en installaties van volgende uiterst betrouwbare en kwaliteitsvolle merken.

Binnen de groep kun je onder andere terecht bij Van Laecke Machines in Zedelgem die instaat voor het verplaatsen en/of laden van verwerkt materiaal, met een gamma van krachtige Terex overslagkranen, graafmachines en wielladers van Hyundai en frezen van FAE.

Marcom Recycling beschikt over een gevarieerd aanbod aan recyclingmachines voor de verwerking, sortering en reiniging van puin, asfalt, grond, beton en steenafval van diverse origine. Het merkenpakket bestaat onder andere uit Terex Finlay, EvoQuip en Allu.

De groep wordt vervolledigd door het Nederlandse Van Bemmel Recycling, die machines voor de verwerking van sloop- en groenhout voor haar rekening neemt. Van Bemmel Recycling is onder andere invoerder van de producten van de Eggersmann groep en JENZ.

Recyclage expertise en uitgebreide service
Het Van Laecke Group- leveringsprogramma is het resultaat van een zorgvuldige selectie op basis van kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid. De aangeboden machines zijn steevast betrouwbaar, onderhouds- en gebruiksvriendelijk en functioneren vlot in de meest extreme omstandigheden. Er wordt steeds gezocht naar recyclage machines die voorzien zijn van doordachte en innoverende technieken, zodat u als klant niet alleen een correcte machine geleverd krijgt, maar ook kan rekenen op een efficiënt, zuinig en kostenbesparend verwerkingsproces.

Klanten kunnen bij Van Laecke Group rekenen op praktisch advies voor het gebruik van hun aangekochte recyclingmachine, terwijl het technisch team steeds voor klaar staat voor onderhoud en reparatie. Van Laecke Group beschikt over goed uitgeruste servicewagens om hun klanten in geval van een defect snel en met minimale stilstandtijd te depanneren. Herstellingen worden in het atelier vlot uitgevoerd aangezien er een uitgebreide stock aan wisselstukken voorhanden is. Zelfs tijdens verlofperiodes kunnen ze terugvallen op een technische permanentie voor dringende reparaties.

Twee vestigingen
Vanuit hun 2 vestigingen, nabij Brugge en Utrecht, verzorgt de Van Laecke Group onderhoud en service naar de klant. In totaal zijn er 35 werknemers actief bij het bloeiend familiebedrijf.

algemene informatie

Services Machines & Materieel Adres Schatting 8
8210 Zedelgem
België
Telefoonnummer +32 (0)50 551890 E-mailadres [email protected] Website vanlaeckegroup.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details