Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

VB Beton

Uw specialist in keerwanden en meer
VB Beton is gespecialiseerd in keerwanden en kan rekenen op meer dan 30 jaar ervaring en expertise. Dankzij een uitgebreid assortiment van keerwanden en andere betonproducten zijn er tal van toepassingsgebieden waarbij onze producten de perfecte oplossing bieden. 

Zo bieden we diverse oplossingen voor grond- en waterkering maar evenzeer voor terrasbouw, afsluitingen, funderingswanden en de opslag van diverse materialen. Ook voor de bouw van loskades, geluidswanden en zelfs tribunes bieden we dé producten die u nodig heeft. Toch eerder op zoek naar kopmuren of betonplinten op maat? Bij VB Beton bent u aan het juiste adres.

Esthetisch
Bent u voor uw project op zoek naar nét dat tikkeltje extra? Vraag dan zeker eens naar onze Vbionen en onze keerwanden in structuurbeton. Naast de functionele basis bieden deze producten zeker en vast een esthetische meerwaarde voor uw project.

Advies
We vinden het belangrijk dat uw ideeën vlot en eenvoudig in realiteit omgezet kunnen worden. Daarom zal VB Beton u uitvoerig adviseren en begeleiden naar de beste mogelijkheden om uw project uit te voeren. Onze ervaren medewerkers, in samenwerking met onze technische dienst, zullen zeker en vast een meerwaarde vormen voor uw project.

Een project in de pijpleiding zitten of gewoon eens een tas koffie samen drinken? Contacteer ons gerust, wij kijken ernaar uit. Vergeet niet onze gerealiseerde projecten te bekijken!

algemene informatie

Services Betonproducten Adres Industrieweg 10
3840 Borgloon
België
Telefoonnummer +32 (0)12 744886 E-mailadres [email protected] Website vbbeton.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details