Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Vermeer Benelux

Vermeer Benelux is als exclusief verdeler voor Vermeer U.S.A. met haar vestigingen in Nederland en België uitgegroeid tot hét betrouwbare adres voor de gele machines…

Binnen onze servicegerichte organisatie heeft het enthousiaste en ervaren team één absolute prioriteit: de tevredenheid van u als klant.

Wereldwijd worden de producten en diensten van Vermeer gedistribueerd door een netwerk van 150 lokale dealers die aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.
Vermeer Benelux is uw exclusieve partner voor Vermeer in België, Nederland en Luxemburg.

Ook is Vermeer Benelux uw dealer voor de producten van de merken DCI, Mc Laughlin, Baroid, SiteTec en Radiodetection die allemaal sterk gerelateerd zijn aan de Vermeer producten.

Naast het aanbieden van deze ‘first choice’ toonaangevende producten onderscheiden wij ons door onze grote zorg voor de after-sales behoeften van onze klanten.
Technische ondersteuning, specialistische adviezen en de beschikbaarheid van onderdelen alsmede een snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel.

Naast een volledig uitgeruste werkplaats, beschikken wij over een aantal mobiele service stations om u op locatie van dienst te kunnen zijn. Deze wagens zijn uitgerust met de benodigde gereedschappen en een voorraad van de veel voorkomende en cruciale onderdelen van de diverse machines.

Onze medewerkers worden doorlopend door Vermeer bijgeschoold over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Onze klanten kunnen rekenen op professionele ondersteuning, betrouwbare service en uitstekende expertise!


Product groepen

No-dig
Sleuven graven
Compact utility
Groen & Recycling
DigiTrack Falcon
Tooling & accessoires
Used Equipment

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Machines & Materieel Adres Grensstraat 41B
2243 Pulle (Zandhoven)
België
Telefoonnummer +32 3 2923741 E-mailadres [email protected] Website vermeer-benelux.com/vl/home.htm

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details