Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Terug naar overzicht

Votquenne Foundations

Votquenne Foundations nv, opgericht door ir. Bart Cloet in 2006, is uitgegroeid tot een toonaangevende firma in België met betrekking tot machinale funderingstechnieken. Samen met ons zusterbedrijf, Votquenne sa, proberen we op maat van de klant totaaloplossingen aan te reiken. Dit kan gaan van paalfunderingen (grondverdringend, CFA, verbuisd met of zonder verloren buis, …) tot beschoeiingstechnieken (tangens-en secanspalenwanden, berlinerwanden, damwand, minijet, …). Initieel waren we gevestigd in Vorst, maar op vandaag zijn we samen in één bureel ondergebracht in Trazegnies (Charleroi). Daarnaast beschikt Votquenne Foundations ook nog over een exploitatiezetel in Kortrijk.

Persoonlijke en klantgerichte aanpak
Votquenne Foundations is in volle expansie, de laatste jaren was deze zelfs exponentieel. Deze markante groei is in eerste instantie te danken aan onze persoonlijke en klantgerichte aanpak, kwalitatieve uitvoeringen alsook de gedrevenheid van onze werknemers. “Uiteindelijk is ons personeel de belangrijkste factor om de continuïteit van deze groei te waarborgen”, aldus gedelegeerd bestuurder Bart Cloet.

Diversificatie
In de voorbije 10 jaar is Votquenne Foundations gegroeid tot een middelgroot bedrijf met een uitgebreid gamma aan technieken. Onze equipe bruist dan ook van de energie om het ondernemerschap gezond en duurzaam verder te zetten! De inzet voor de komende jaren: markt – en productdiversificatie teneinde een sterk en onafhankelijk funderingsbedrijf te blijven waarop aannemers ongebonden een beroep kunnen doen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Funderingstechnieken Adres Rue Latérale 9
6183 Trazegnies
België
Telefoonnummer +32 (0)71 466070 E-mailadres info@votquennefoundations.be Website votquennefoundations.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details