basf

BASF

Onder de merknaam Master builders Solutions bundelt BASF al zijn vakkennis voor het vervaardigen van chemische oplossingen voor de bouw, het onderhoud, de reparatie en de renovatie van constructies. Master Builders Solutions bouwt voort op de ervaring die het bedrijf in ruim een eeuw in de bouwnijverheid heeft opgedaan.

Wij bieden oplossingen aan voor onder meer:

Reparatie en bescherming van betonconstructies

 • MasterEmaco betonreparatiemortels herstellen het aangetaste beton in zijn oorspronkelijke sterkte, structurele integriteit en uitzicht. Deze mortels harden snel uit zodat de constructie weer snel belastbaar is.
 • MasterProtect betonbeschermingsproducten omvat een reeks hoogwaardige waterafstotende producten, elastomeren, carbonatatieremmende en chemisch resistente coatings die de effecten van verwering, milieuvervuilende stoffen en corrosieve elementen verhinderen.

Waterdichtingsproducten

 • MasterSeal waterdichtingsproducten verhinderen waterlekkage en vochtindringing in zowel nieuwe als bestaande constructies zoals bvb parkeergarages, balkons, industrielocaties, waterbeheerfaciliteiten voor drinkwater en afvalwater, leidingen en ondergrondse constructies.

Constructiestabilisering

 • MasterFlow aangietmortels zijn speciaal ontwikkeld voor hogesterkteconstructiestabilisering. Het gamma bestaat uit:

• Precisiegietmortels: hoge-precisie krimpvrije cementgebonden of epoxy gietmortels speciaal ontwikkeld voor het aangieten van gaten en leidingen, chemische verankering, precisie-uitlijning van machines en overige elementen.
• Gietmortels voor windturbines: speciaal ontwikkeld voor het aangieten van windturbine-installaties aan land en op zee.

Industriële vloeren

 • MasterTop groepeert cementgebonden vloersystemen en vloersystemen op epoxy- en polyurethaanbasis geschikt voor decoratieve of industriële bestemmingen voor uiteenlopende sectoren. Ucrete is een industrievloersysteem, gebaseerd op een unieke polyurethaanhars-technologie van BASF dat de vloer een buitengewone weerstand biedt tegen agressieve chemiecaliën en oplosmiddelen, extreme mechanische belasting, langdurige thermische belasting van 130°C, temperatuurschokken tot 150°C.
 • De unieke technologie maakt van Ucrete de enige èchte Ucrete en zo ook de sterkste vloer ter wereld.

Hulpstoffen voor beton
Hulpstoffen van BASF helpen u om een superieur beton te maken zodat het makkelijker te verwerken en te pompen is. Het gamma bestaat onder meer uit luchtbelvormers voor een stabiel luchtbelsysteem in het beton en producten voor het verlagen van de viscositeit van de betonspecie

BASF

Industrieterrein Ravenshout 3711
Bezoekadres:
Nijverheidsweg 89
B-3945 Ham
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Nijverheidsweg 89, B-3945 Ham
      [titel] => Industrieterrein Ravenshout 3711
      [nr] => A
    )

)
topoffmobix