Votquenne Foundations

Votquenne Foundations

Votquenne Foundations nv, opgericht door ir. Bart Cloet in 2006, is uitgegroeid tot een toonaangevende firma in België met betrekking tot machinale funderingstechnieken. Samen met ons zusterbedrijf, Votquenne sa, proberen we op maat van de klant totaaloplossingen aan te reiken. Dit kan gaan van paalfunderingen (grondverdringend, CFA, verbuisd met of zonder verloren buis, …) tot beschoeiingstechnieken (tangens-en secanspalenwanden, berlinerwanden, damwand, minijet, …). Initieel waren we gevestigd in Vorst, maar op vandaag zijn we samen in één bureel ondergebracht in Trazegnies (Charleroi). Daarnaast beschikt Votquenne Foundations ook nog over een exploitatiezetel in Kortrijk.

Persoonlijke en klantgerichte aanpak
Votquenne Foundations is in volle expansie, de laatste jaren was deze zelfs exponentieel. Deze markante groei is in eerste instantie te danken aan onze persoonlijke en klantgerichte aanpak, kwalitatieve uitvoeringen alsook de gedrevenheid van onze werknemers. “Uiteindelijk is ons personeel de belangrijkste factor om de continuïteit van deze groei te waarborgen”, aldus gedelegeerd bestuurder Bart Cloet.

Diversificatie
In de voorbije 10 jaar is Votquenne Foundations gegroeid tot een middelgroot bedrijf met een uitgebreid gamma aan technieken. Onze equipe bruist dan ook van de energie om het ondernemerschap gezond en duurzaam verder te zetten! De inzet voor de komende jaren: markt – en productdiversificatie teneinde een sterk en onafhankelijk funderingsbedrijf te blijven waarop aannemers ongebonden een beroep kunnen doen.

Votquenne Foundations

Vestiging A: Maatschappelijke zetel
Bezoekadres:
Rue Latérale 9
6183 Trazegnies
Vestiging B: Administratieve zetel
Bezoekadres:
President Kennedypark 4B
8500 Kortrijk
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Rue Latérale 9, 6183 Trazegnies
      [titel] => Maatschappelijke zetel
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => President Kennedypark 4B, 8500 Kortrijk
      [titel] => Administratieve zetel
      [nr] => B
    )

)
acomewa