Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Tuboma zegt niet snel nee tegen de klant
Bij Tuboma is nu ook de snel en gemakkelijk te verplaatsen compacte shredder Arjes Impaktor 250 te huur.

Tuboma zegt niet snel nee tegen de klant

Wie in Oost-Vlaanderen op zoek is naar tuin- of bouwmachines komt al snel terecht in Oudenaarde, waar al bijna twee decennia Tuboma is gevestigd. De winkel aan de Genstraat staat vol met kwaliteitsmachines waarmee zowel de professionele bouwer en tuinder, alsook de particulier, elk project zeker de baas zal kunnen. En wie niet kopen wil, die kan altijd nog huren.

Tuboma is sinds 2016 exclusief verdeler in België van de handige Gyrustar-zeefbakken en sinds enige tijd ook in Frankrijk.

Tuboma is in de regio Oost-Vlaanderen de onbetwiste specialist in verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines. Het aanbod is zeer gevarieerd en de lange lijst van merken die worden vertegenwoordigd leest als een roman: van Avant, Balfor en Cobra tot Stihl, Stiga en Yanmar. Tussendoor zien we nog meer vooraanstaande merken voorbij komen: Gyru-Star bijvoorbeeld en Kranzle, Först, Honda en laten we Hinowa niet vergeten. Maar gaat u gerust zelf een kijkje nemen op www.tuboma.be.

Met de circa twintig merken kan Tuboma’s team van gemotiveerde medewerkers aan nagenoeg elke vraag voldoen. Een greep uit het ruime aanbod: boomzagen, grasmaaiers, gemotoriseerde kruiwagens, minigravers, knikladers, dumpers, breekhamers, veegmachines, spinhoogwerkers, grondboren … En gaat er eens iets mis of is regulier onderhoud nodig, dan kan de klant terugvallen op de ervaren hersteldienst.

Uitrustingsstukken

Het was eerder al een gevleugelde uitspraak: “Uitrustingsstukken halen meer uit een machine.” Mede daarom werd in 2016 de import­afdeling opgericht. Voor Jeroen De Steur, zaakvoerder van Tuboma, was het duidelijk dat er veel meer mogelijk is met bepaalde (bouw)machines : “Daar we met (mini)gravers en wielladers veel meer kunnen doen dan graven alleen, spitsen wij ons alsmaar meer en meer toe op uitrustingsstukken voor deze toestellen.”

Zo werd de Gyrustar-zeefbak het paradepaardje van het bedrijf. Tuboma is sinds 2016 exclusief verdeler in België en sinds enige tijd ook in Frankrijk van deze handige zeefbak, die tegelijk kan opscheppen, uitgraven en nivelleren. Volgens Jeroen zijn de voordelen legio: “de lage kostprijs, de compactheid, wat het transport vergemakkelijkt, en de heel degelijke constructie.”    

Tuboma | Tuin & bouwmachines
Gentstraat 198, 9700 Oudenaarde
T 055 330 331
E info@tuboma.be
www.tuboma.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details