Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuws

BEZOEK TECHNI-MAT

18 februari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De tweede editie belooft een mooie en succesvolle editie te worden, met meer dan 120 exposanten die zich inschreven voor deelname en een uitgebreid programma met diverse infosessies en seminars die inspelen op actuele onderwerpen. Mis het niet, registreer nu!

Ondertussen zijn de vooruitzichten in België goed en mogen vakbeurzen doorgaan. Ook in Nederland vervallen de meeste coronamaatregelen per 25 februari. Een perfecte timing voor de beurs!

GENOMINEERDEN TECHNI-MAT AWARDS

Kom naar de uitreiking van de Techni-Mat Awards
De genomineerden voor de tweede Techni-Mat Awards zijn gekend. Zowel voor de Sustainability Award als de Technical Award werden drie kanshebbers weerhouden.

Alle exposanten van TECHNI-MAT 2022 mochten een dossier indienen om kans te maken op een award. De competitieve dossiers werden door een onafhankelijke jury na rijp beraad herleid tot drie genomineerden per categorie. Hieronder staan de genomineerden in willekeurige volgorde.

Met de Audience Award wordt naast de Sustainability Award en Technical Award nog een derde prijs toegevoegd aan de Techni-Mat Awards. Bezoekers kunnen op woensdag 9 maart stemmen op hun favoriet in de Wall of Fame. De genomineerde met de meeste publieksstemmen wordt tijdens de award ceremonie bekroond met de Audience Award.

Award Ceremonie

De Techni-Mat Awards worden op woensdagavond 9 maart om 18u00 in hal 4 van Kortrijk Xpo uitgereikt in samenwerking met Louwers Mediagroep. De award ceremonie is toegankelijk voor alle bezoekers en exposanten. De winnaars krijgen naast een award ook een diploma uitgereikt.

Nominees Sustainability Award*

 • Hydro Store+ (Marlux-Stradus)
 • Ecolift & Ecolift XL (Kessel)
 • SUREbridge (CGK Group)

(*in willekeurige volgorde)

Nominees Technical Award*

 • ECA-lift (A-Veco)
 • SUREbridge (CGK Group)
 • Beugelsysteem (OPDAMO)

(*in willekeurige volgorde)

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details