Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Decarbonisatie staat centraal bij alle activiteiten in de Zone INTERMAT Démo zodat bezoekers zich kunnen onderdompelen in de bouwplaats van morgen.

Decarbonisatie staat centraal bij alle activiteiten in de Zone INTERMAT Démo zodat bezoekers zich kunnen onderdompelen in de bouwplaats van morgen.

Van 24 tot 27 april wil INTERMAT 2024 opnieuw de excellence van de bouwsector en de innovatiedynamiek van de Franse en internationale fabrikanten op het gebied van decarbonisatie in de kijker zetten. Enkele toppers op het programma van de editie 2024 zijn de animaties in de Zone INTERMAT Démo, gericht op de thema’s decarbonisatie en veiligheid, zullen 4 dagen lang om de 10 minuten worden gestart.

De kunst om innovaties onder bouwmaterialen en -uitrustingen in scène te zetten

INTERMAT DEMO, een van de topattracties van de beurs, met een unieke buitenzone voor demonstraties, biedt exposanten de mogelijkheid om hun machines en uitrusting te tonen in reële gebruiksomstandigheden. In 2024 was de Zone Démo een kruispunt van de belangrijkste en meest performante machines uit de bouwsector.

Op één gemeenschappelijke zone waren innovatieve machines van de nieuwste generatie samengebracht, waaronder hybride of elektrische motoren zodat bezoekers de nieuwe motorversies konden testen en zich konden onderdompelen in de bouwplaats van morgen.

Elke dag een show met meer dan 200 demonstraties

Via een programma met meer dan 200 demonstraties van bouwplaatsmachines, kunnen de professionals uit de bouwsector de knowhow van de fabrikanten ontdekken alsook de evoluties van koolstofarme en gedigitaliseerde werktuigen en machines voor meer veiligheid, meer productiviteit, meer duurzaamheid…

De gezellige demonstratiezone werd opnieuw ontworpen en omvat ook een restaurantzone met een gevarieerd aanbod van foodtrucks waar gesprekken kunnen worden voortgezet bij een hapje en een drankje.

Nieuw in 2024: INTERMAT Démo zal worden opgedeeld in twee zones: de grindzone en de zandzone om zo realistisch mogelijke omstandigheden te creëren voor de twee materialen van een bouwplaats. Van 9.30 tot 17.30 uur start in elke zone om de tien minuten een demo.

Zone INTERMAT Démo 1 – Grind

RIVARD
Bedient en positioneert machines van 32T met radiobediening, zuigwagens met flexibele arm, grindkippers.

THEAM
Demonstratie van de Sprider, een werktuig om asfalt te gieten (bijvoorbeeld voor sleuven, voetpaden enz.).

GILBERT
Bediening van de MG-90 en/of MG-60 met hydraulische graafmachine, neemt damwanden op van de grond en legt ze rechtop met een rotatie van 360° van de machine. Tonen van de werking van het trilblok om te stapelen zonder uitgraven.

MERLO
Presentatie van de elektrische EW25.5-90 voor twee toepassingen met onder andere een focus op de verwisselbare batterij, telematica-oplossingen en de voordelen op het vlak van gebruikskosten van een elektrisch model versus een thermisch model.

GD PFC Construction
Demonstratie van de platefline op haakarm met en focus op de lading voor opslag en transport van de beschoeiingen om de werken in geulen veiliger te maken.

Zone INTERMAT Démo 2 Zand

EUROMAIR
Europe Projection: rijden met de vloermachine x-screed D60 met aanbrengen van zandproduct op de vloer en machine MIXPRO 28 – 3 kW aanwerking & PROJECT CP 35 + mixer PREMIUM

KINSHOFFER
Demonstraties van wendbaarheid en flexibiliteit van het gamma van de Tiltrotators NOX voor graafmachines.

KÄSSBOHRER
Demonstratie van de nieuwe PowerBully 12D, een dumper om rupsbanden voor de bouwsector, met een focus op de rijeigenschappen van de PowerBully.

ROTOTILT
Demonstratie van het vervangen van werktuigen en nivelleren met de Volvo EW150.

iDIG
Demonstratie van de precisie van het iDig-systeem en van de gebruiksvriendelijkheid. Afbakenen van een bouwplaats met GPS en de afgebakende oppervlakte uitgraven met de graafmachine.

30 000 gratis maaltijden voor bezoekers in een gezellige sfeer

Ook nieuw op het programma van de editie 2024: 30 000 gratis maaltijden voor bezoekers tijdens de 4 dagen van INTERMAT in 3 zones: La taverne, L’auberge en La guingette, met petanquebaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details