Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Fundis Piling groeit uit tot dé  allround funderingsspecialist voor kleine en middelgrote werven

Fundis Piling groeit uit tot dé allround funderingsspecialist voor kleine en middelgrote werven

Met veel oog voor professionaliteit zijn ze bij Fundis Piling dagelijks in de weer met het realiseren van degelijke en betrouwbare funderingen. Al heel wat bedrijven die kozen voor de persoonlijke no-nonsense aanpak van deze funderingsspecialist kunnen terugblikken op tal van geslaagde projecten.

“We zijn zowel actief in Vlaanderen en Brussel als in Wallonië”, zegt algemeen directeur Dimitri Timbremont. “Als kmo zijn we niet zo heel groot, maar we kunnen veel toepassingen aan. Doordat we geen mastodont zijn en over eigen transportmiddelen beschikken, kunnen we heel flexibel inspelen op de wensen van onze klanten.” Fundis Piling is hét adres bij uitstek voor grondverdringende schroefpalen met cylinder- en met schroefvorm, CFA-palen, verbuisde avegaarpalen, heipalen, kokerpalen en valse putten. “Ook voor micropalen, die uitgevoerd kunnen worden met onze kleinere machines, kunnen bedrijven en particulieren bij ons terecht”, aldus Dimitri Timbremont. Naast paalfunderingen is Fundis Piling een topadres voor kwalitatieve bouwputten: secanspalen, tangenspalen, berliner- en damwanden, voorlopige of definitieve trekankers, vernagelde wanden en beschoeide sleuven, bij Fundis plaatsen ze het allemaal en dat met veel toewijding en passie voor het vak. “Zowel voor kleine als middelgrote (renovatie)projecten in de huizen-, appartements- en industriebouw zijn we een heel betrouwbare funderingspartner”, klinkt het.

Eigen studiebureau

Fundis Piling beschikt over een eigen studiebureau dat nauwkeurig elk project van a tot z opvolgt. “Onze eigen studiedienst wordt bemand door topingenieurs, die in samenwerking met de universiteit van Gent de laatste ontwikkelingen op het gebied van funderingstechniek tot in detail opvolgen”, zegt algemeen directeur Dimitri Timbremont. “We voeren zelf de studies uit voor onze paalfunderingen en beschoeiingswerken en ook voor de voorstudies van funderingsprojecten ben je bij ons aan het goede adres. Ten slotte kan je bij ons ook terecht voor sonore proeven op palen en druk- en trekproeven op palen, micropalen en trekankers. We voeren die zelf uit en werken indien nodig met externe partners.”

Ook wat betreft veiligheid op de werf zetten ze bij Fundis steeds de puntjes op de i. Zo stelt de funderingsspecialist momenteel alles in het werk om een VCA- certificatie te behalen. Voor meer informatie over de verschillende producten van Fundis Piling kan je terecht op www.fundis.be. “Gedreven ingenieurs met interesse in een job bij een dynamische speler in de funderingsbranche mogen steeds een mailtje sturen naar [email protected]”, besluit algemeen directeur Dimitri Timbremont enthousiast.      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details