Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Maak het verschil met innovatief digitaal camerasysteem
RDS staat bekend om hun hoogwaardige weeg- en veiligheidsoplossingen.

Maak het verschil met innovatief digitaal camerasysteem

Maak kennis met de nieuwste toevoeging van RDS Weighing & Safety: het CAM 61 digitaal camerasysteem van AMCS Technologies. Als trotse partner van AMCS Technologies is RDS ervan overtuigd dat dit systeem dé vooruitstrevende oplossing is voor de kraanwereld.

Maar wat is het verschil met een analoog camerasysteem?

Om te beginnen heeft het een betere beeldkwaliteit. Dankzij zijn krachtige zoomfunctie en de hoge lichtgevoeligheid kan de exacte positie en de omgeving ervan op een scherm gemonitord worden. Daarnaast gaat de batterij liefst 44 uur (bij 20°C) mee en is deze terug opgeladen in slechts vijf uur. Aangezien het systeem digitaal is, is het mogelijk om beelden te verwerken of door te sturen. Bovendien kunnen de beelden tot één week terug bekeken en opgeslagen worden. Daarbovenop blijft het innoveren aan de hand van software updates. Om af te sluiten, is het digitaal camerasysteem minder gevoelig aan storingen door andere systemen die op één dezelfde plaats geïnstalleerd zijn.

Dankzij zijn krachtige zoomfunctie en de hoge lichtgevoeligheid kan de exacte positie en de omgeving ervan op een scherm gemonitord worden.

RDS staat bekend om hun hoogwaardige weeg- en veiligheidsoplossingen. Met de toevoeging van het CAM 61 digitaal camerasysteem biedt RDS de nieuwste technologieën en innovatieve producten aan. Het begeerde digitaal camerasysteem wordt in juli verwacht.      ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details