Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
MAN. Simply my truck. Pushing the limits.
MAN opteert, reeds vandaag, voor een evolutie naar e-mobility en biedt met onder meer de eTGE een 100 % elektrische variant van de intussen alom vertegenwoordigde duizendpoot in het bestelwagensegment, de MAN TGE.

MAN. Simply my truck. Pushing the limits.

Wie denkt aan robuuste bedrijfsvoertuigen, uitgerust voor de meest veeleisende toepassingen, on road én off road, komt automatisch bij MAN terecht. Logisch dus dat MAN een vaste waarde is op de bouwplaats. Met de introductie van het volledig nieuwe MAN truckgamma vorig jaar, bestaande uit de nieuwe MAN TGL/TGM/TGS & TGX, is MAN volledig klaar voor de toekomst die niet alleen zuiniger wordt maar ook digitaal.

Zo vestigt de nieuwe MAN-generatie nieuwe normen voor rijhulpsystemen, bestuurderscomfort en digitale netwerking. Door te kijken en te luisteren naar wat chauffeurs precies verlangen van een voertuig, heeft MAN een generatie bedrijfsvoertuigen ontwikkeld die perfect voldoet aan wat een chauffeur nodig heeft. Het volledig nieuw ontworpen cabine interieur, inclusief ergonomisch bedieningsconcept, vormt het hart van het nieuwe gamma. Niet alleen kan het uiteraard tegen een stootje, ook zorgen onder meer de lage instap en de bediening in het bestuurdersportier voor een nieuwe maatstaf in gebruikerscomfort. Voeg daar de uitgebreide opbouwflexibiliteit aan toe, uniek in de sector, alsook de knowhow van het MAN dealernetwerk en de klant zit gebeiteld.

OptiView is een innovatief camerasysteem dat de veiligheid aanzienlijk verhoogt.

Allround aanbod

Integrale transportoplossingen betekenen veel meer dan het leveren van bedrijfsvoertuigen alleen. Net daarom investeert MAN in een allround aanbod dat tevens financieringsoplossingen (via MAN Financial Services) omvat, alsook onderhoudscontracten op maat en een breed scala aan digitale diensten met MAN DigitalServices. MAN Digital Services biedt onbegrensde mogelijkheden op het vlak van voertuig-, vloot- en chauffeursbeheer, van track & trace over rij- en rusttijden en voertuigverbruik tot proactief onderhoudsmanagement met MAN ServiceCare. Dankzij de MAN Driver App beschikt de klant permanent over een mobiele diagnose-assistent die hem altijd en overal bijstaat.  Chauffeursvaardigheden kunnen dan weer naar een hoger niveau worden getild dankzij MAN ProfiDrive dat chauffeurstrainingen biedt, afgestemd op concrete skills en bedrijfsverwachtingen. 

Evolutie naar e-mobility

Mobiliteit is en blijft tenslotte een grote uitdaging, over alle sectoren heen. Fabrikanten van bedrijfsvoertuigen hebben hierin uiteraard een niet te onderschatten verantwoordelijkheid. Niet alleen is er het milieuaspect, ook de verwachtingen inzake een betere verkeersveiligheid zijn torenhoog. MAN opteert, reeds vandaag, voor een evolutie naar e-mobility en biedt met onder meer de eTGE een 100 % elektrische variant van de intussen alom vertegenwoordigde duizendpoot in het bestelwagensegment, de MAN TGE. Sinds oktober dit jaar is het nieuwe truckgamma bovendien beschikbaar met het MAN ­OptiView systeem, een innovatief camerasysteem dat de klassieke spiegels vervangt, komaf maakt met de problematiek van de dodehoek en aldus de verkeersveiligheid gevoelig verbetert.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details