Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Stabiele keerwanden ingezet bij niveauverschil

Stabiele keerwanden ingezet bij niveauverschil

Soms is het hoogteverschil tussen een tuin en een straat zo groot dat er een stevige oplossing nodig is. Zo ook bij onze klant in Zonnebeke, waar wij keerwanden hebben geplaatst.

Hoogteverschil

Onze klant had te maken met een groot hoogteverschil bij zijn woning en het nieuw te bouwen magazijn. Hij wilde boven zijn privéwoning een nieuw magazijn bouwen en zo rechtstreeks de tuin in kunnen lopen. Voornamelijk vooraan de straat, maar ook links en rechts van de woning was het niveauverschil aanzienlijk.

Stabiliteit

Wij adviseerden om aan de zijkant L500hak-keerwanden van 5 meter hoog te plaatsen. Deze wanden garanderen stabiliteit om het talud op te vangen. Bovendien is het zo mogelijk om een vlakke tuin aan te leggen. Om vanaf de bovenliggende woning toegang te hebben tot het magazijn komt er nog een trap langs de buitenkant.

Advies

De klant was in het bijzonder te spreken over het juiste advies en de service van ons team. We hebben van tevoren een duidelijk plan gemaakt om de wanden ter plekke te plaatsen met een vacuümklem. In totaal zijn er acht keerwanden geplaatst. Onze klant is zeer tevreden over het opgeleverde resultaat. Voor volgend jaar staat de aanleg van de tuin gepland.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond en tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details