Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Trimble, de digitale standaard in bouwtechniek
Denk bij Trimble aan positioneringsystemen, modellering, connectiviteit en data-analyse.

Trimble, de digitale standaard in bouwtechniek

Allterra Belux en Sitech Belgium maken samen met Arkance Systems Benelux deel uit van de Arkance Group en zijn in de Benelux exclusieve verdeler van Trimble-systemen. Zowel Allterra als Sitech hebben hun eigen vakgebied, respectievelijk geospatial (landmeetkunde, scanning …) en machinesturing (software & hardware voor graafmachines in de bouw).

De ervaren bouwprofessionals adviseren over de juiste techniek voor bouwprojecten en bijhorende klantenservice, persoonlijke training en technische ondersteuning. Met de methodiek van Trimble en de ondersteuning van zowel Allterra als Sitech ervaart elke klant nieuwe niveaus van productiviteit en wordt er meer winst gemaakt, project na project.

Hogere efficiëntie en winst door digitalisering

Stefan Clopterop, Managing Director Sitech Belgium & AllTerra Belux: ‘Trimble levert de hulpmiddelen en ondersteuning waarmee onze klanten de informatie voor planning, ontwerp, positionering, machinebesturing en bedrijfsmiddelenbeheer gedurende de totale bouwcyclus kunnen integreren. Zo kan er efficiënter en met hogere winst worden gewerkt. Denk hierbij aan positioneringsystemen, modellering, connectiviteit en data-analyse. Trimble levert zowel software, hardware als diensten voor sectoren als landbouw, bouw, transport en logistiek.’

De ervaren bouwprofessionals leveren klantenservice, persoonlijke training en technische ondersteuning.

Focus strak op de toekomst

Arkance Group begeleidt bouwbedrijven in de overgang naar een digitale wereld. De brede portfolio aan producten biedt totaaloplossingen die de digitalisering in de bouwsector stimuleren, met oplossingen voor de volledige workflow van a tot z.

Stefan Clopterop: ‘We ondersteunen onze klanten in hun ‘digital journey’ door middel van support en training van onze application engineers. We zijn dan ook koploper als het gaat over digitalisering van de bouw. Onze focus ligt strak op de toekomt. Denk hierbij aan ‘augmented reality’, automatisatie, … met als doel de productiviteit, veiligheid, nauwkeurigheid te verhogen op een ecologisch verantwoorde manier.’     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details