Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
ACO. we care for water

ACO. we care for water

Eind maart staat ACO zowel op Vlariodag als op Vakbeurs Openbare Ruimte. Innovatieve oplossingen voor duurzaam waterbeheer zullen worden voorgesteld.

Tijdens Vlariodag presenteert ACO de Stormsed Vortex. Dit gepatenteerd sedimentatiesysteem werkt op het principe van hydrodynamische afscheiding. Het haalt op een eenvoudige wijze tot 80% van alle verontreinigende stoffen uit het regenwater. Ook de Q-Brake Vortex, een debietregelaar voor de gecontroleerde afvoer van regenwater voordat het in de waterloop of riool wordt afgegeven, zal er staan.

Daarnaast krijgen de afvoergoten PowerDrain Seal in met Freestyle afdekroosters ook een plekje op de stand. Hiermee kunnen steden en gemeenten uitpakken en een eigen identiteit uitstralen.

Op Vakbeurs Openbare Ruimte daarentegen staat Qmax centraal, een slimme oplossing voor afwatering en buffering van grote oppervlakken. Licht van gewicht, robuust, geschikt voor de zwaarste verkeersbelastingen tot klasse F 900, met een eenvoudige installatie. Het Qmax-systeem maakt deel uit van ACO’s oplossingen voor efficiënt regenwaterbeheer.

Bezoek ACO op:

  • Vlariodag: dinsdag 26 maart, Antwerp Expo
  • Vakbeurs Openbare Ruimte: woensdag 27 en donderdag 28 maart, Brussels Expo, paleis 3 stand 3.28

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details