Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Aertssen Group versterkt marktpositie met overname ADM Team Heavy Weight

Aertssen Group versterkt marktpositie met overname ADM Team Heavy Weight

Aertssen Group neemt de activiteiten van transportbedrijf ADM Team Heavy Weight uit Westerlo over. Met de overname verstevigt Aertssen zijn positie in de sector van uitzonderlijk vervoer en wordt de verdere internationale expansie ondersteund. Door de overname profiteert Aertssen eveneens van een trimodaal ontsloten locatie langs het Albertkanaal.

ADM Team Heavy Weight is een transportbedrijf met 20 jaar ervaring in vervoer van ladingen met uitzonderlijke afmetingen en gewichten. Het bedrijf is strategisch gelegen langs het Albertkanaal in Westerlo, één van de belangrijkste waterwegen in Vlaanderen, en paalt aan de heavy rorokade waar goederen trimodaal (weg, water en spoor) kunnen getransporteerd worden. Het overgenomen bedrijf stelt een 20-tal mensen te werk en beschikt over een uiterst modern en hoogtechnologisch wagenpark.

Strategische overname
Met de overname wil Aertssen Group de strategische locatie van ADM Team Heavy Weight, vlakbij het Albertkanaal, benutten om de marktpositie te versterken. Ook het ruime netwerk van internationale klanten zorgt dat de verdere internationale uitbreiding in uitzonderlijk vervoer binnen handbereik ligt. De overname past zo in het groeiplan van de Stabroekse groep, die zich de laatste jaren sterk inzet op logistieke dienstverlening.

De Aertssen Group gaat steeds op zoek naar nieuwe kansen om de marktpositie te versterken. Een ervan krijgt vorm in het Logistiek Park Waasland, waar Aertssen Logistics een gloednieuw logistiek centrum van 14 hectaren bouwt voor constructie- en landbouwmachines. Daarnaast beschikt het al over een trimodale terminal van 10 hectaren in de haven van Antwerpen.

Over Aertssen Group
Aertssen Group is een internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in uitzonderlijke transporten, logistieke dienstverlening, bouw- en infrastructuurwerken, kraanverhuur, groene energie en vastgoedontwikkeling. Sinds 2018 maken Kranen Michielsens en Roll-it deel uit van de groep en in januari 2019 werden ook Envi en Willy Crommen overgenomen. Aertssen Group is wereldwijd actief in meer dan 20 landen en realiseerde in 2018 een omzet van 260 miljoen euro. Met meer dan 1500 gemotiveerde medewerkers, een uitgebreide ervaring en een hoogtechnologisch machinepark brengt het familiebedrijf elk complex project tot een goed einde. Aertssen Group kiest voor een continue investering in zijn mensen en zijn machines. Kortom: People, Power and Passion to build on!

Meer informatie: www.aertssen.be of www.thw-adm.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details