Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
BAM TRACK INTEGREERT ACTIVITEITEN IN BAM CONTRACTORS

BAM TRACK INTEGREERT ACTIVITEITEN IN BAM CONTRACTORS

BAM CONTRACTORS VERSTERKT PROFILERING ÉN VEREENVOUDIGT ADMINISTRATIE

Op 1 januari integreerde spoorwegbouwer BAM Track nv zijn activiteiten volledig in BAM Contractors nv. Beide vennootschappen werkten al geruime tijd intensief samen, en dit zowel op beleidsmatig als operationeel niveau.

BAM Track kende zijn oorsprong in de jaren tachtig met Carmans Spoorwerken, en ging na een succesvolle integratie met BAM in 2013 verder onder de naam BAM Track. Doorheen de jaren werden de activiteiten uitgebreid van zuiver spooraanleg tot de realisatie van bovenleidingen en het seinwezen.

De integratie stelt BAM Contractors in staat om zich nog sterker te profileren als een multidisciplinaire speler in infrastructuur. Zowel publieke als private klanten kunnen beroep doen op expertises in spoor- en wegenwerken, tunnel- en bruggenbouw en industriële projecten. Daarnaast resulteert deze vereenvoudiging in een verlichting van de administratieve en juridische taken.

Voor de medewerkers en de klanten wijzigt er, met uitzondering van enkele administratieve wijzigingen, niets. De bestaande contracten worden verdergezet door BAM Contractors nv, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen die verworven of onderschreven werden door BAM Track.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details