Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Betonelementen op maat steeds populairder

Betonelementen op maat steeds populairder

Overheidsopdrachten, industrie, land- en tuinbouw, biogasinstallaties … Stuk voor stuk domeinen waar CBS Beton in thuis is. Het bedrijf uit Wielsbeke is uitgegroeid tot één van de grootste producenten van keerwanden en aanverwante producten in België. “We kunnen op korte termijn specifiek maatwerk aan, wat veel verder gaat dan enkel keerwanden”, vertelt Leen Dewaele, senior sales bij CBS.

Niet enkel kwaliteit is prioritair voor klanten, ook het esthetische aspect wordt steeds belangrijker. CBS Beton speelt in op die behoefte en heeft de laatste jaren enkele innovatieve producten ontwikkeld. Leen Dewaele: “We merken dat er een grotere vraag is naar betonelementen op maat. Het keerwandengamma van CBS Beton wordt met een zeer hoge afwerkingsgraad geproduceerd en is daarom een ideaal alternatief voor architectonisch beton. Hierdoor is het product erg in trek. Ook zitbanken en tribune-elementen worden op maat gemaakt en winnen aan populariteit.”

BENOR

Sinds kort is CBS Beton de enige producent van keerwanden voor infrastructuur die een BENOR-keurmerk bezit (certificatielabel voor conformiteit met Belgische Normen). “Ons bestverkochte product is de CLF10GS-keerwand met eenzelfde bovendikte”, aldus Leen Dewaele. “Dit product laat toe om hoogteverschillen op te vangen en toch een mooi, gestroomlijnd eindresultaat te behalen. Ook de productie van op maatgemaakte kopmuren gebeurt onder BENOR.”

Studiebureau

Om klanten steeds de juiste service te verlenen, heeft CBS Beton ook een eigen studiedienst. “Die hebben we recent nog uitgebreid, om na te gaan of de vragen van klanten ook technisch haalbaar zijn. Het is mede dankzij die studiedienst en onze uitgebreide logistieke service dat we snel kunnen schakelen en erg flexibel zijn voor onze klanten”, aldus Leen Dewaele, die de toekomst vol vertrouwen tegemoet ziet. “Door onze stevige groei wordt er veel geïnvesteerd in de juiste mensen op de juiste plaats. Niet stilstaan en altijd vooruitdenken zijn onze sleutelwoorden. Voeg daar de West-Vlaamse aanpakmentaliteit aan toe en we zijn klaar voor elke uitdaging.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details