Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
COPRO lanceert nieuw platform voor teerhoudend asfalt

COPRO lanceert nieuw platform voor teerhoudend asfalt

De afvoer van teerhoudend asfalt wordt geborgd door uitvoeringscertificatie. Als onpartijdige instelling met het vzw statuut, leidt COPRO de opvolging en certificatie voor de afvoer en de thermisch reiniging van teerhoudend asfalt in goede banen.

Volgens het Standaardbestek 250 van de Vlaamse overheid dient teerhoudend asfalt afgevoerd te worden via een gecertificeerde tussenopslagplaats. COPRO heeft een nieuwe applicatie gecreëerd om de opdracht, het beheer en de communicatie over dergelijke opdrachten te beheren: Digitar. Deze applicatie is beschikbaar via het platform MyCOPRO.

De opdrachtgever dient het initiatief te nemen voor de afvoer van teerhoudend asfalt voor thermische reiniging. COPRO heeft een digitaal stappenplan gemaakt om het hele proces te verduidelijken en de aanvraag van vrachtbonnen te faciliteren.

De aannemer zorgt voor het juist verwijderen en vervoeren van het teerhoudend asfalt van de werf. Ook hierbij zijn er een aantal te volgen stappen.

De te volgen procedure en alle informatie hierover vindt u op de nieuwe website teerhoudendasfalt.be van COPRO. Klik hier om deze website te ontdekken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details