Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
De Groot Funderingstechnieken realiseert mooi project voor ASK Romein op site Coca-Cola Wilrijk

De Groot Funderingstechnieken realiseert mooi project voor ASK Romein op site Coca-Cola Wilrijk

Ook in 2019 realiseerde De Groot Funderingstechnieken alweer heel wat mooie projecten. Zo kan de paalfunderingsspecalist uit Laarne terugblikken op een geslaagd funderingswerk op de site van Coca-Cola Wilrijk. In opdracht van aannemer-staalbouwbedrijf ASK Romein boorde De Groot Funderingstechnieken er 490 dubbele grondverdringende palen.

“Boven op onze funderingen komt een volautomatische distributiehal”, zegt Martijn De Clercq, hoofd uitvoering bij De Groot Funderingstechnieken. “De werken verliepen vlot. We konden boren aan een tempo van 20 tot 25 palen per dag en leverden met twee machines op een vrij beperkte ruimte snel en efficiënt werk. We zijn er ook fier op dat we probleemloos voldeden aan de strenge veiligheidsnormen die op de site in kwestie gehanteerd werden.” 

Een ander mooi project dat De Groot Funderingstechnieken onlangs voor aannemer-staalbouwbedrijf ASK Romein realiseerde, bevindt zich in het Nederlandse Etten-Leur. Daar boorde De Groot Funderingstechnieken 1.300 funderingspalen voor een state-of-the-art distributiecentrum van 70.000 m² voor Heylen Warehouses, de grootste Belgische vastgoed­investeerder in Nederland.

De Groot Funderingstechnieken

Steven De Strijcker, junior werfleider en Martijn De Clercq, hoofd uitvoering.


Belangrijke speler
Al 20 jaar is De Groot Funderingstechnieken een belangrijke speler op de Belgische funderingsmarkt. Het bedrijf met hoofdzetel in Laarne is dé referentie voor berlinerwanden, damwanden, onderschoeiingen, secanspalenwanden, het boren van trekankers, in de grond gevormde (trillingsvrije) palen (met gedeeltelijke uithaling van de grond of met zijdelingse wegpersing) en kokerpalen. Ook voor kwaliteitscontroles als statische drukbelasting, trekbelasting, trillingsmetingen en ultrasoontesten is De Groot Funderingstechnieken hét adres bij uitstek.

De Groot Funderingstechnieken

Van links naar rechts: Igor De Schrijver-Manders handlanger – Mario Staelens graafkraanmachinist – David Vande Vondele paalmachinist – Martijn De Clercq hoofd uitvoering – Steven De Strijcker junior werfleider.


Investeren
Zowel klanten als leveranciers weten de dynamische aanpak van het bekende funderingsbedrijf te appreciëren. Het goedgevulde orderboek is daarvan het grootste bewijs. Bovendien volgt De Groot Funderingstechnieken de evoluties in de sector op de voet en blijft het bedrijf in samenwerking met de universiteit van Gent massaal investeren in nieuwe ontwikkelingen. Op www.dgft.be vind je meer informatie over de verschillende producten van De Groot Funderingstechnieken. Geïnteresseerden kunnen er ook een kijkje nemen naar enkele interessante vacatures. Zo is De Groot Funderingstechnieken momenteel op zoek naar gedreven paalkraanmachinisten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details