Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Een trouwe distributiepartner met sterke service als solide basis
Met alomvattende hardware, software en mobiele oplossingen voort dozers, kranen, wielladers … stelt Topcon Positioning de klant in staat om slimmer, rendabeler en productiever te zijn op de kruising van infrastructuur en technologie.

Een trouwe distributiepartner met sterke service als solide basis

Met structurele, sterke en duurzame partnerships zal Topcon Positioning Systems zich de komende jaren sterker focussen op distributie. Op die manier wil de gerenommeerde speler haar klantenservice naar een nog hoger niveau tillen. Een van die partners is Ultimated, de onestopshop for machine control uit Brecht. “De rol van Ultimated als leverancier en servicepartner is voor ons van groot belang”, vertelt Bjorn Breugelmans van Breugelmans & Zoon, een familiebedrijf dat al jaren voor zijn diverse vloot een beroep doet op de systemen van Topcon.

Aannemers, landmeters en machinisten overal ter wereld vertrouwen op de geavanceerde meetsystemen van Topcon om hun projecten in goede banen te leiden en op een duurzame manier rendabeler te maken. Als gerenommeerde partner voor totaaloplossingen op het gebied van precisieplaatsbepaling binnen de bouw en topografie staat klantenservice hoog op de prioriteitenlijst van Topcon. De groeiende focus op distributie past dan ook perfect binnen de Europese Topcon-strategie om moderne technieken te ontwikkelen en te verspreiden met behulp van een sterkte distributiepartner.

De groeiende focus op distributie past perfect binnen de Europese Topcon-strategie om moderne technieken te ontwikkelen en te verspreiden met behulp van een sterkte distributiepartner.

Werken met de meest moderne technieken en systemen zijn ook voor Breugelmans & Zoon en zusterbedrijf Breugelmans Infra een sinecure. Bjorn Breugelmans: “Mijn vader startte de onderneming op in 1975 en sinds 1997 maak ook ik onderdeel uit van het bedrijf. Samen met mijn broer en zus sta ik vandaag aan de leiding en hebben we in totaal ongeveer 35 mensen in dienst die dag in, dag uit op werven actief zijn. We focussen ons op grondwerken, en dat van a tot z. Van afbraakwerken, ontbossen en het bouwrijp maken van een terrein tot het plaatsen van rioleringen en infiltratiesystemen. Zowel publiek als privé.”

Werken met de meest moderne technieken en systemen zijn ook voor Breugelmans & Zoon en zusterbedrijf Breugelmans Infra een sinecure.

Alles met GPS-sturing

De diversiteit aan werken deed ook de wegen van Breugelmans en Topcon kruisen. Met alomvattende hardware, software en mobiele oplossingen voort dozers, kranen, wielladers … stelt Topcon Positioning de klant in staat om slimmer, rendabeler en productiever te zijn op de kruising van infrastructuur en technologie. Bjorn Breugelmans: “Een doel dat wij als aannemer uiteraard ook nastreven. Sinds ongeveer 7 jaar maken we gebruik van de 3D GPS-systemen van Topcon en vandaag passen we deze systemen toen in zowat al onze werken. Uitzetwerken, rioleringswerken, bufferbekkens plaatsen … alles gebeurt met GPS. En vaak in combinatie met een totaalstation, bijvoorbeeld voor het realiseren van perfecte beddingen.”

“De rol van Ultimated als leverancier en servicepartner is voor ons van groot belang”, vertelt Bjorn Breugelmans.

Cruciale rol distributiepartner

Breugelmans & Zoon vindt bij Topcon alles wat het nodig heeft om een zo hoog mogelijk rendement en uitstekende kwaliteit te halen op de werven. Bjorn Breugelmans: “Vandaag beschikken we over vijf sturingsboxen en 8 kranen, van 8,5 tot 30 ton, op gps. Deze worden ingezet op zowel onze eigen werven als de werven waar we als onderaannemer aan de slag zijn. De rol van
Ultimated als distributiepartner in dit verhaal is cruciaal. Zowel voor service, kalibratie, installatie … kunnen we steeds bij Sam Van Campenhout van Ultimated terecht. Sam is een man van zijn woord en dat vind ik een heel belangrijk. Ik hou zelf ook van een duidelijke, eerlijke communicatie en een langdurige samenwerking. Die hebben we Ultimated zeker gevonden.”

Het beland van de dichte nabijheid van een distributiepartner is niet te onderschatten. “Wij zijn van Turnhout en Ultimated zit in Olen. Bij vragen of problemen zijn ze steeds bereikbaar en door de nabijheid kan er kort op de bal gespeeld worden. Onlangs deden we nog een investering van 100.000 euro op het vlak van materieel. Dat zijn stevige financiële inspanningen die we leveren om steeds gebruik te kunnen maken van de meest innovatieve machines en besturingssystemen. We verwachten dan ook een goeie, efficiënte service en dat staat vandaag helemaal op punt”, besluit Bjorn Breugelmans.      ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details