Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Innovatie is de kracht van Hakron
Bij Hakron staat persoonlijk technisch advies voorop.

Innovatie is de kracht van Hakron

Hakron België is sinds 1990 leverancier en producent van toebehoren voor beton- en woningbouw, bekistingen en prefab. Dit familiebedrijf gevestigd in Roosdaal en Wommelgem, onderdeel van de Hakron groep, bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers en werkt nauw samen met aannemers, architecten en bouwingenieurs. Hakron staat voor persoonlijk technisch advies door een deskundige buitendienst, een uitgebreid kwalitatief assortiment die inspeelt op de vragen van de markt en snelle betrouwbare leveringen.

Hakron groeide uit tot een prominente speler op de Belgische markt. Deze vooraanstaande positie hebben ze bereikt op basis van een aantal belangrijke pijlers: een compleet assortiment, praktische, hoogwaardige en innovatieve producten, deskundig advies en betrouwbare leveringen. Door een vinger aan de pols te houden in de bouwsector weten ze precies welke innovaties er belangrijk én nodig zijn. Kwaliteit, duurzaamheid, praktische toepasbaarheid en arbeidstijdbesparing zijn hierbij steeds de belangrijkste eigenschappen voor de klant.

Naast een ruim assortiment heeft Hakron ook een productie afdeling voor materialen op maat.

Kwaliteit voorop

Innovatie is zonder enige twijfel een onderscheidend kenmerk in de Hakron-filosofie, waarbij de pragmatische aanpak voorop staat. Yves Bruyninckx, Sales Manager Hakron: “Alles start vanuit ‘de praktijk’, want de kwaliteit van een bouwwerk wordt versterkt door de toepassing van hoogwaardige producten. Daarom stelt Hakron zeer hoge eisen betreft de aangeboden producten. Diverse certificaten en keuringsrapporten benadrukken bovendien deze hoge kwaliteit die we vooropstellen.”

Ruime stockage en snelle levering

Het breed productassortiment, grote voorraad én de efficiënte manier van leveren zorgt bij Hakron telkens weer voor ontzorging bij de klant. Het onestopshop-principe zorgt bovendien voor één aanspreekpunt. Yves ­Bruyninckx: “Niet alleen leveren maar ook plaatsen van waterdichtingsproducten behoort tot de mogelijkheden. In 2019 hebben we een nieuw filiaal geopend in ­Antwerpen, dit om dichter bij sommige klanten aanwezig te zijn alsook de aanrijroutes richting Limburg te versoepelen. Door hierin te investeren leveren we heel veel materiaal op de Oosterweelverbinding omdat dit vlak bij het depot gelegen is. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met zelflosser waardoor klant zijn werkzaamheden niet hoeft te onderbreken bij levering. Tijdswinst voor beide partijen, dus!”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details