Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Kwaliteitsvolle prefab betonelementen voor elk project
Met een uitgebreid aanbod aan keermuren en silomuren is Cobefa bijvoorbeeld steeds meer actief binnen tuinaanleg en grond- en infrastructuurwerken

Kwaliteitsvolle prefab betonelementen voor elk project

Cobefa produceert al meer dan 50 jaar allerlei betonelementen die gebruikt worden in verschillende sectoren, van landbouw tot industrie en tuinbouw. “Wie aan Cobefa denkt, denkt maar aan één ding: kwaliteit”, klinkt het enthousiast.

“Waar onze focus in de beginjaren vooral op de landbouw lag, is deze door de jaren heen geëvolueerd naar verschillende andere sectoren. Met een uitgebreid aanbod aan keermuren en silomuren zijn we bijvoorbeeld steeds meer actief binnen tuinaanleg en grond- en infrastructuurwerken”, aldus Cobefa.

Nieuw complex voor Widem Logistics

Voor Widem Logistics in Menen hielp Cobefa mee een nieuw complex realiseren. Cobefa: “Het gebeurt wel vaker dat onze keerwanden gebruikt worden als omheining bij grote bedrijven. Ze doen dienst als geluidsscherm, vangen hoogteverschillen op en zijn natuurlijk heel stevig. Het project voor Widem Logistics NV is gelegen op de LAR-zone in Menen, langs de E17 tussen Kortrijk en de grens met Frankrijk.”

Voor de muur langs de kant van de autosnelweg werden keerwanden van 5 m hoog en 2 m breed gebruikt. Dit over een lengte van in totaal 120 m. Ook voor de zijkanten van het complex leverden we onze keerwanden. Ze zijn niet alleen praktisch. “Met onze keerwanden krijgt uw bedrijf de uitstraling die het verdient”, klinkt het.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details