Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Beton

Kwaliteitsvolle prefab betonelementen voor elk project

delporte-rekkem
Met een uitgebreid aanbod aan keermuren en silomuren is Cobefa bijvoorbeeld steeds meer actief binnen tuinaanleg en grond- en infrastructuurwerken

Tekst | COBEFA

Beeld | COBEFA

8 augustus 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Cobefa produceert al meer dan 50 jaar allerlei betonelementen die gebruikt worden in verschillende sectoren, van landbouw tot industrie en tuinbouw. “Wie aan Cobefa denkt, denkt maar aan één ding: kwaliteit”, klinkt het enthousiast.

“Waar onze focus in de beginjaren vooral op de landbouw lag, is deze door de jaren heen geëvolueerd naar verschillende andere sectoren. Met een uitgebreid aanbod aan keermuren en silomuren zijn we bijvoorbeeld steeds meer actief binnen tuinaanleg en grond- en infrastructuurwerken”, aldus Cobefa.

Nieuw complex voor Widem Logistics

Voor Widem Logistics in Menen hielp Cobefa mee een nieuw complex realiseren. Cobefa: “Het gebeurt wel vaker dat onze keerwanden gebruikt worden als omheining bij grote bedrijven. Ze doen dienst als geluidsscherm, vangen hoogteverschillen op en zijn natuurlijk heel stevig. Het project voor Widem Logistics NV is gelegen op de LAR-zone in Menen, langs de E17 tussen Kortrijk en de grens met Frankrijk.”

Voor de muur langs de kant van de autosnelweg werden keerwanden van 5 m hoog en 2 m breed gebruikt. Dit over een lengte van in totaal 120 m. Ook voor de zijkanten van het complex leverden we onze keerwanden. Ze zijn niet alleen praktisch. “Met onze keerwanden krijgt uw bedrijf de uitstraling die het verdient”, klinkt het.     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details