Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Mulder Europe verruimt internationale horizonen zet sterk in op duurzaamheid
Of het nu om innovatie, duurzaamheid of dagelijkse bedrijfsvoering gaat: bij Mulder Europe staat de klant steeds centraal.

Mulder Europe verruimt internationale horizonen zet sterk in op duurzaamheid

Al meer dan een halve eeuw profileert Mulder Europe zich als een toonaangevend producent van betonmixers. Vanuit de hoofdzetel in Dordrecht breidt Mulder Europe, onderdeel van de Van Aalst Group, internationaal verder uit. Ook de Belgische GWW-sector vindt steeds vaker de weg naar de betonmixers van Mulder Europe. Met Hans Stok, Manager Sales & Marketing, aan het roer en een enthousiast, jong team op het dek zet het bedrijf ook sterk in op innovatie en duurzaamheid.

Met afzetmarkten in onder andere Egypte, Noorwegen, Suriname, Duistland en België is internationalisering vandaag een onmisbare pijler binnen de bedrijfsvoering van Mulder Europe. En dat is bijzonder interessant voor Nederlandse en Belgische aannemers die ook in het buitenland actief zijn. “Zo ervaren zij ook in het buitenland het comfort van de Nederlandse manier van zakendoen”,  vertelt Hans Stok. “Bovendien is daarmee een zekere homogeniteit in het wagenpark gegarandeerd.”

Al meer dan een halve eeuw profileert Mulder Europe zich als een toonaangevend producent van betonmixers.

Duurzaamheid

Naast internationalisering staat ook duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst. Duurzaamheid is een rode draad doorheen de innovaties van Mulder Europe. Een mooi voorbeeld daarvan is het verbeterd en geoptimaliseerd laksysteem. Een betere kwaliteit zorgt immers voor een langere levensduur. Hans Stok: “De belettering is het visitekaartje van een klant, dus de kwaliteit van de verf is belangrijk. Niet alleen voor een langdurig hoogwaardige uitstraling, maar ook omdat er minder reinigingsmiddel nodig is.”

Ook wat het verminderen van de CO2-uitstoot betreft, levert Mulder Europe stevig inspanningen. Zo bevat het gamma vandaag drie verschillende elektrisch ondersteunde aandrijfvormen. Het feit dat daardoor de motor van het voertuig of een dieselhulpmotor uitgeschakeld kunnen worden, zorgt enerzijds voor minder CO2-uitstoot en anderzijds voor een stillere bouwplaats. Hans Stok: “En we gaan zelfs verder want ook de mogelijkheden van waterstof worden onderzocht. Dat zou weer een volgende stap vooruit zijn.”

Klant centraal

Of het nu om innovatie, duurzaamheid of dagelijkse bedrijfsvoering gaat: bij Mulder Europe staat de klant steeds centraal. Mulder Europe werkt non-stop aan het optimaliseren van haar betonmixers, altijd gedreven door onderscheidende passie voor het vak en vooral rekening houdend met de wensen van de klant. Klantgericht denken en flexibel zijn, resulteert steevast in het leveren van maatwerk en de beste oplossing voor de klant. “We bouwen al zeventig jaar betonmixers en dat schept hoge verwachtingen. Daarom blijven wij merkonafhankelijk steeds de beste partners selecteren bij alles wat we doen”, besluit Hans Stok.

Mulder Europe bv
Baanhoekweg 16
3313 LA DORDRECHT
T 078 – 622 13 00
E [email protected]
W www.muldereurope.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details