Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Pascal Lekeu wordt directeur van de divisie Building Services bij SPIE Belgium

Pascal Lekeu wordt directeur van de divisie Building Services bij SPIE Belgium

SPIE Belgium, een dochteronderneming van de groep SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, kondigt met veel plezier aan dat Pascal Lekeu is aangesteld als directeur van de divisie Building Services.

Pascal Lekeu studeerde af als bachelor Electromechanical Engineering aan de Haute Ecole Blaise Pascal. Hij begon zijn carrière bij KONE in 1988 en bekleedde er verschillende commerciële functies, tot hij in 2008 doorgroeide en toetrad tot het directiecomité van KONE Belgium & Luxembourg. Binnen het comité had Pascal verschillende commerciële en regionale rollen. In 2015 werd hij aangesteld als Managing Director KONE Belgium & Luxembourg. Sinds februari 2021 was Pascal directeur New Equipment Business voor KONE Frankrijk en werkte hij in Parijs.

Zijn belangrijkste taken als directeur van de divisie Building Services bij SPIE Belgium bestaan erin de activiteit van de drie units in Geel, Walcourt en Brussel op duurzame wijze te laten groeien en de tevredenheid van de SPIE-klanten een centrale plaats te geven in de werking van de divisie.

Pascal Lekeu over zijn nieuwe functie bij SPIE: “Mijn ambitie? Een steentje bijdragen aan de ontwikkeling en groeidynamiek bij SPIE. Ik ben trots deel te mogen uitmaken van een bedrijf met sterke waarden dat lokaal verankerd is en menselijke relaties hoog in het vaandel draagt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details